dag 25

Lördag kväll och vi sitter hemma och ugglar!
Känner mig gammal.

Gammal och barnlös

Undrar om det finns någon mening med allt det här?? Är det inte meningen att vi ska kunna få barn?? Tänk om vi hade levt för längesen när det inte fanns något ivf att ta hjälp från... då hade det bara inte varit meningen att vi skulle fått något barn. Så tänk om det verkligen inte är meningen..?? Tänk om man gör fel genom att pressa fram ett barn som egentligen inte skulle ha funnits...? Är det verkligen rätt!??

I och försig så skiter jag i om det är rätt eller inte, jag ska ta all hjälp jag kan få för pengar för att få vårt efterlängtade barn. Men tålamodet är helt borta här nu!
Kunde man inte varit ett av de par som plötsligt blev spontan gravida medans man står i ivf kön...Man har ju hört att det händer en del. Men inte fasen kommer det att hända oss... :(

Inne på dag 25 här nu och det onda i brösten har både kommit och gått, precis som det brukar. Spottings på gång och helvetet i sikte nästa vecka ! Jo men visst, det är roligt nästan jämt!
Om man ändå hade sluppit mens plågorna i alla fall.... inte nog med att man misslyckas man ska behöva ligga helt golvad av smärta och blodäckel. FY FAN
Enda anledningen till att man står ut med skiten är ju väntan på bebisen.... annars hade jag opererat ut min livmoder och hela skiten för längesen, allt för att slippa mens skiten!
Har hatat det sen den dagen den kom och hatet växer sig starkare för varenda månad!
Kan inte bara min kropp bestämma sig.... om det finns nån chans att bli gravid så visst, då får den väl fortsätta hälsa på varenda månad MEN om min kropp inte tänker hjälpa mig med det här någonsin, ja då kan den ju lika gärna lägga ner... då finns det väl ingen mening med jävla skit ägglossningar och mens skräp.... sluta upp med skiten i såna fall tycker jag!!



Kommentarer
Postat av: Emma

Lider med dej och vet precis hur det känns:/ Vi tillhörde "ett av de paren" som blev spontangravida under vår väntan men vad hjäpte det då de blev utomkvedshavandeskap och en äggledare fattigare...nu har vi gjort 1 ivf försök som inte gav mer än den förbannde mensen. Ne nu ska jag inte beklaga mej mer:)



Jag håller tummarna stenhårt för er, det kommer gå snart. Får jag fråga om ni prövat hostmedecinen resyl??Googla på det tillsammans med att bli gravid! Ha en bra kväll, kram emma

2009-11-14 @ 23:57:19
Postat av: R

ibland undrar jag också om det inte är meningen att vi ska få barn. (IVF har väl bara funnits i typ 30 år..)

Men om det inte är meningen så måste någon ta bort den här OTROLIGT STARKA BARNLÄNGTAN!!! Hur länge ska man stå ut?

Jag känner sån hopplöshet, som att det aldrig kommer gå, tror inte på pergotime iaf...



Hoppas vi kan bli spontangravida allihopa!!

2009-11-15 @ 00:20:26
URL: http://thewaytoachild.blogspot.com
Postat av: Jenny

Känner verkligen igen det du skriver. Tur att läkevetenskapen är så pass utvecklad i alla fall, om vi inte ens hade haft en chans vet jag inte vad jag hade gjort. Kram!

2009-11-15 @ 11:57:09
URL: http://www.minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: tonci

Hej!



Jag känner igen känslan som du beskriver runt meningen att inte få barn. Jag brukar fundera mycket på det: hur mycket får jag ta mig "konstgjort" till något som inte sker naturligt och spontant? Är det ett tecken för att det kanske inte är meningen för oss att få barn? Skulle jag bara acceptera det? Men samtidigt tänker jag att nej, vi har också rätt att få barn, att bli föräldrar. Av någon anledning går det inte så lätt som för många andra. Men om man har längtan och viljan, då måste man kämpa.



Jag hoppas att ni ska lyckas, håller tummarna för er!



tonci

http://vivillockshabarn.blogspot.com/

2009-11-15 @ 17:09:32
URL: http://vivillockshabarn.blogspot.com/
Postat av: http://www.avlangtan.blogspot.com/



Förstår precis. Även om min mens inte dyker upp så ofta, jag har väldigt sällan ägglossning heller så då är det helt hemskt att veta att man får mens till "ingen nytta". Men tänk va mycket man skulle skita i all smärta om man bara blev garanterad ett barn, även om det blev flera år framåt, om man bara fick veta.



många kramar!

2009-11-15 @ 17:34:20
URL: http://www.avlangtan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0