lyckligt lottad



Sitter här och tänker och funderar! Jag är så glad över min söta pojkvän som idag har stöttat mig mer än någonsinn! Han tyckte att jag va jätte duktig idag och grym som fixade det utan att gråta till och med ( jag som gråter väldigt mycket annars )

Jag är så lyckligt lottad som har honom vid min sida ;)
Hoppas bara såå att vi lyckas innom en snar framtid så vi lyckas att klamra oss fast vid varandra!

Jag önskar ju inget hellre än att leva tillsammans med honom för alltid, men blir det inga barn någonsin så har vi en mycket svår period framför oss.
Förstår inte alls hur han orkar med mig just nu... ? Jag gråter var och varannan dag över det här och är inte alls den glada, roliga, spralliga tjejen som han blev kär i.
Hon finns inte längre just nu... ( önskar såå att hon kommer tillbaka, jag längtar efter henne säkert lika mycket som han måste göra )
Kvar är någon halvdeprimerad,ledsen, lätt irriterad enstöring som knappt orkar träffa folk!

Men jag ska försöka jobba på detta... Om jag bara lyckas hitta en glimt av mitt gamla jag så kan vi nog orka vidare!

ÄLSKAR DIG MIN PRINS, ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR MIN - VI SKA FIXA DET HÄR !!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ditt gamla jag kommer att komma tillbaka. Tro mig, jag hade det precis som dig för ett halvår sen, nu är mitt gamla jag på väg tillbaka igen. Men det kommer inte gratis, så kämpa på och fokusera på det du har. Och ni kommer få barn, ge inte upp den tanken. Otroligt viktigt att se på det positiva. Jag menar, innan ni bestämde er för att försöka få barn så hade ni det ju bra, eller hur. Försök att hitta tillbaka till det och låt din man och ditt liv tillsammans med han vara huvudfokuset. Massa lycka till!

2009-09-30 @ 15:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0