Ny design ;)

Då har man designat bloggen lite då, det va skoj men svårt tycker jag som är ny i blogg världen!
Vad tycker ni..? blev det bra :)

Kommentarer
Postat av: Mickan

Hej! Tittar också in och säger hej. Är en tjej på 27 som också har kämpat ett tag på ett underbart barn. Jag och maken har diagnosen oförklarligt barnlösa. Vår utredning börjades i september för ett år sen och var seeeeeeg, irriterande och sög alla krafter som fanns. Nu har vi äntligen kommit in i ivf-karusellen. Plockades på 7 ägg idag och om allt går som det ska är det dags att sätta in på lördag.



Känner igen mycket av det du skriver. Håller tummarna för er!



Kram /M

2009-09-17 @ 15:00:08
Postat av: N

Åh, vilken fin design du gjort!!! Blir riktigt avis, är verkligen kass på sådant med koder och skit, haha!



Ang. det du skrev i förra inlägget, så kan jag bara hålla med och känna igen mig! Jag är oxå äldsta barnet, min syster är fem år yngre än mig, och hade hon kommit och sagt att hon vart gravid, skulle jag nog bli helt knäckt! Iaf till en början, men sen så tror jag att man måste också tänka på andras lycka. För de har ju lyckats med de vi inte gör, men inte på bekostand av oss. De måste ju också få lov att känna lycka, även om det känns för jävligt för en själv!



Då kommer du iaf snart att få snusa på bebis ... Känns så jäkla avlägset för mig just nu! Har så många menssymtom, men kärringen vill inte behaga att komma, tänker väl spela mig ett spratt som vanligt! =(



Kramisar

2009-09-17 @ 18:06:43
URL: http://minhogstaonskan.blogg.se/
Postat av: M

Mickan: välkommen och SHIT va spännande att du kommit så långt som till ägg plockning... Hur gick det med sprutor och sånt va det jobbigt ? Klart det säkert va, men wow nu är ni ju verkligen på gång, hoppas verkligen att det sätter sig då ;) Och att du kommer tillbaka och berättar hur det gick, blev genast jätte nyfiken ;)

Kram på dig och lycka till !!



N : Ja det kommer ju bli jätte mysigt att få snusa på en bebis snart även om den inte är min!... men jag är väldigt rädd för att man kanske blir tokig och lääängta ännu mer när man måste gå hem!

sitter oxå med mens symptom nu och förstår dig precis....KOM BARA DÅ så man får det överstökat!

Hörs snart igen Kram M.

2009-09-17 @ 19:14:31
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jättefin design, är riktigt avis!

2009-09-17 @ 21:08:48
URL: http://www.minadrommarsbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0