abort

Va ute och åt förut, det sitter 3 st tonårs tjejer vid bordet bakom mig och deras samtalsämne kom in på nån tjej som gjort abort!
Det skrattas hej vild runt bordet och skämtas om allt möjligt!

" det är väl knappt nån skillnad på att göra abort som att låta spermierna komma utanför, tänk på alla de andra spermierna som inte blev nåt barn, det är ju lika synd om dem...dom dör ju oxå "

Hrm, kan ju säga att min matlust försvann och jag satt och kokade av irritation!
Fy fan vilka jävla idioter! Ville bara ställa mig upp och skrika !

Här går man månad ut och månad in..... ÅR ut och ÅR in och längtar och väntar efter att bli med barn!
Och andra jävla idioter använder abort som preventivmedel!
Blir så förbannad!
Och återigen bubblar orättvisan upp !
Förbannade ungjävlar!

Till saken hör kanske att jag är en enorm abort motståndare!!! Så kanske därför jag tog extra illa vid mig!
Enligt mig så får man faktiskt stå för det man gör och blir det barn så blir det barn - att man är för ung är inget skäl att döda ett liv!
(Ni som har andra åsikter - ta inte åt er av mitt inlägg, detta är bara mina tankar och jag skulle aldrig försöka påverka andra att tycka som jag!)

Enda skälet jag kan se som ett verkligt skäl att göra en abort är om man blivit våldtagen eller om barnet va så allvarligt sjukt så det aldrig skulle få ett värdigt liv, i annat fall skulle det ALDRIG falla mig in ! Jag hade lätt stått mitt kast och tagit mitt ansvar om jag blivit gravid som tex 15-åring.... nu hade inte jag sex när jag va 15 så det kanske är lätt för mig att säga ! Men nu vet ni vart jag står i denna frågan i alla fall!

Efterlängtade vecka 17 är här och jag laddar för fullt inför morgondagens ägglossningtest!!!




Kommentarer
Postat av: Tea

Jag förstår att du blev irreterad.

2010-04-26 @ 21:34:42
URL: http://langrean9manader.blogspot.com
Postat av: MDB

Jag har inte helt samma åsikt om abort, men förstår att du blev stött. Abort är ju INTE ett preventivmedel!

2010-04-26 @ 22:00:17
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Mickan

Håller med dig. Sen är det lätt att bli svart/vit och generell som i allt... Men sen har jag tänkt på det här med "värdigt liv", vem avgör vad som är ett värdigt liv? Är det vi som är "normala"? Det görs så många KUB-tester hit och dit och jag kan förstå rädslan att föda ett barn som man vet aldrig kommer leva ett "normalt" liv (typ plugga på högskola, få barn, gifta sig, resa jorden runt..) men vad är det som säger att barnet inte kommer få ett värdigt liv för det? Idag är det många som aborterar foster med tex downs syndrom, de är inte normala i den bemärkningen men jag skulle aldrig säga att de inte får ett värdigt liv för det. (Kanske skillnad om man börjar snacka grava utvecklingsstörningar med hemska smärtor som följd....) Jaja, lite morgontankar. Hoppas på glad gubbe idag då! Kramar!

2010-04-27 @ 07:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0