griller i huvudet

Hm.... blod idag med..?? eller nja, blod är det kanske inte utan snarare blodblandade flytningar!
Kul att läsa om såhär på semestern eller :)

Men jag förstår fortfarande inte vad detta är ? Det får bara inte vara mens spottings såhär långt före.. det godtar jag bara inte !!
Tycker jag har ovanligt "ont" i magen oxå.... usch den där dumma behandlingen har bara satt griller i huvudet på mig!!

Ruvningen är ju bland det jobbigaste jag upplevt och nu går jag änna runt och tänker samma tankar.... tänk om...??

Åh dumma dr L som fick mig att börja hoppas igen... jag hade ju lagt ner hoppet på att det skulle fungera naturligt! men när man hör någon säga att "det här kommer bli barn naturligt innom kort" så tror ju en liten del av hjärnan på det! Men det är jobbigt att börja hoppas igen ! känns som om man är tillbaka på ruta ett !

och innerst inne tror jag inte på henne! Jag är fullt förberedd på nytt ivf - men självklart får hon gärna visa att jag har fel ;)

I vanliga fall så tänker jag ju inte så mycket längre när mensen kommer ( om jag inte ruvat förståss
)
men nu har tankarna verkligen börjat krypa fram igen.... att känns det inte lite som molvärk.... kanske kan vara en nidblödning..??

Ja ni vet själva hur tankarna virvlar iväg för att sen bara blåsa skallen av en när man sitter på toalett stolen med syndafloden mellan benen :(

Åhh ja..... bara att vänta som vanligt!! cd 24 idag och OM jag skulle ruvat skulle jag legat på dag 7

ja ja om inte annat så blir det mens dax om en vecka och sen är det bara räkna ner 21 dagar innan sprayandet ska börja !!!

gött mos!!


Kommentarer
Postat av: Carro Tjäder

Hejsan!



Vad spännande! Om det inte går spontant den här gången (hoppas)så kommer vi göra IVF ungefär samtidigt. Jag kommer att ligga 4 veckor efter dig :-) Det blir vår 3:e IVF och den här gången ska vi prova lyckan på CVL i Uppsala. Lycka till!

2010-07-08 @ 08:01:12
URL: http://carolinatjader.blogg.se/
Postat av: Candra

Sådana där "spottings" har jag haft 2 gånger nu och det är liiiite blodblandat och det håller i sig i runt 4-6 dagar, ett vanligt trosskydd fungerar utmärkt och sedan har mensen kommit en vecka efter sista dagen.



Jag hoppas verkligen att det är en nidblödning, om inte så kanske man kan trösta sig med att nästa IVF kommer att fungera bättre efter L:s behandling!??



Håller tummarna för er!

2010-07-08 @ 10:36:20
URL: http://hizukiblogg.cryptorize.com/#home

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0