rädd!

en stor våg av rädsla sköljde precis över mig!!

Jag är så livrädd inför det här försöket !!

Känns lite som om det är nu eller aldrig som gäller, att de som lyckas gör det på försök ett eller två. Eller så lyckas det inte alls !
Jag va inte direkt rädd under ivf 1 eftersom jag nästan va säker på att det va lösningen. Att läkarna skulle hjälpa oss så att vi äntligen skulle bli föräldrar !

Men denna gången är jag RÄDD.... RIKTIGT RÄDD !!!
Hoppas denna hemska känslan försvinner!

Kommentarer
Postat av: candra

Det kommer säkert att gå bra, jag håller fortfarande alla tummar och tår för er. Det här med sexlivet är en tråkig grej, man håller på så mycket att det blir ett jobb som man måste göra och det blir till slut inte roligt utan bara jobbigt.



Vi slutade att pricka in ÄL och hade bara sex när vi verkligen ville, tog ett tag dock efter allt duracellsexande. :-)

Man måste avsätta tid för sig själva, göra saker tillsammans som inte har med barn att göra. Svårt men det lönar sig i längden.



Kram

2010-07-22 @ 19:01:27
URL: http://hizukiblogg.cryptorize.com/#home
Postat av: Mickan

Tänker på dig nu när du ska ge dig in i omgång två. Tänk inte på trean, tvåan först! Många kramar!! /M

2010-07-22 @ 20:41:06
Postat av: MDB

Förstår att du är rädd, tror att det är oundvikligt när man är i den här karusellen, men jag håller med Mickan, ta en sak i taget. Håller tummarna för att det ska gå vägen för er den här gången.



Kommer ni göra något annorlunda denna gång än mot förra ivf:n?

2010-07-22 @ 20:51:50
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: ettvanligtliv

Det kommer säkert att gå vägen. Dina slemhinnor är ju perfekta nu efter behandlingen och ingen elak bakterie är där och förstör längre. Bättre att anta att det kommer bli bra så ni får de bästa förutsättningarna ni kan, även psykiskt.



Håller med de andra, ett försök i taget.

Kram!

2010-07-23 @ 08:22:10
URL: http://ettvanligtliv.bloggplatsen.se
Postat av: ettvanligtliv

Hej M. Tack så mycket för din kommentar på min blogg. Det känns som om vi har lite saker gemensamt. Mycket av det du skriver känner jag igen mig i, även om vi inte försökt lika länge som ni. Vi blev iallafall klar med tant L´s kur mot bakterien ungefär samtidigt. Kan ju vara roligt att följa varandra och se hur det går.



För att svara på din fråga så känns det bättre efter kuren. Men sen tycker jag nog att jag fortfarande är lite torr. Senaste undersökningen jag gjorde var jag säker på att hon skulle säga att det inte var riktigt bra än, men det var det :)

Vi får nog lite på att hennes dunderkur "gjorde tricket".



Har du fortsatt med ovesterin? Jag ska fortsätta tills tuben är slut, sen ska jag fråga tant L om jag ska använda det i fortsättningen också. Finns ju receptfritt.

Vi är snart inne på vårt tredje försök efter att vi blivit friska. Ni har väl hunnit med ett om jag inte missförstått? Hinner ni med ett till innan IVF?



Oj blev långt det här, sorry. Håller iallafall tummarna för er. Finns om du behöver skriva av dig. Jag känner igen mig i dina tankar.

KRAM!!

2010-07-23 @ 12:43:16
URL: http://ettvanligtliv.bloggplatsen.se
Postat av: Tea

Kramar till dig!

2010-07-23 @ 17:01:19
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Vill bara ge dig en varm hälsning från någon som varit i din sits och som trots en massa misslyckanden lever lycklig idag, på ett annat vis än det jag först målat upp och sett som den självklara vägen.

Efter 3 IVF och 4 FET som aldrig lyckades ett enda av dem, sitter jag här idag som världens lyckligaste mamma till en fantastisk liten dotter på snart 3 år. Vi fick henne inte på det sätt vi först hade trott, hon kom att växa i våra hjärtan och hämtades 9 månader gammal med flygplan. Jag kunde inte ha älskat ett biologiskt barn mer. Hon är min underbara och ljuvliga dotter och var menad för mig och min man. Vill bara ge dig den här sidan av myntet också, även om jag tror att det kommer att bli biologiskt barn för er del. Vet att vår IVF-läkare nämnde att "Det går att adoptera också" när vi som oförklarligt barnlösa var i början av våra försök, och jag blev nästan irriterad. "Dystergök!" tänkte jag. Jag var inte där i hjärta och tanke ännu, men han hade en poäng. ler

Varmt lycka till med livet och era försök och all er enorma längtan (som jag så väl känner igen!).

Kramar från en medsyster på livets resa.

2010-07-24 @ 23:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0