svar:

svar till Cornelia :

När jag första gången pratade med Ludmila på telefon så försökte jag förgäves luska ut om man kunde göra prover och skicka till henne eller om hon kunde skriva ut recept utan undersökning, jag hörde nästan på mig själv hur knasigt det lät.
På detta sätt va hon inte intresserad att hjälpa mig, och eftersom jag inte hade några symptom så kunde jag ju inte heller förklara vad jag trodde det va som va fel. egentligen trodde jag väl inte att det fanns något!

Men hon är den första som ändå ville hjälpa mig, trots att jag inte visste vad vi letade efter så sa hon att hon säkert kunde hjälpa mig bara hon fick chansen att undersöka mig! Att hon bara va villig att försöka leta efter något gjorde ju att jag bestämde mig för att åka, tro mig jag tvekade länge eftersom det va så långt!

Du kan ju testa att gå till någon annan och säga att du vill kolla upp bakteriell vaginos - slidkatarr, för visst fasen borde andra kunna se det oxå, men de kanske bara inte tror att det behöver behandlas.??
Jag vet inte heller vart jag skulle vänt mig om jag inte åkt till henne. Så jag tackar innerligt den personen här på bloggen som tipsade mig om henne ;)



Kommentarer
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Tack snälla du för ditt svar! Jag ska göra ett försök att få hjälp på hemmaplan. För det e sjukt långt för oss att åka dit. Jag har även tänkt att kolla upp om jag har problem med sköldkörteln, jag har många symtom och får man medicin, Levaxin, så kan man få bukt med det. Man tar iofs ett sånt prov, TSH, vid utredningen. Men tydligen så kan man inte alltid se förändringarna på ett blodprov utan måste ta ett urinprov, men det är inte alltid så enkelt att få dem att ta det.

2010-06-14 @ 14:07:37
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0