ingen koll ändå

okej, sköterskan ringde tillbaka, och nu hade hon ångrat sig, hade pratat med nån läkare och tyckte inte längre att jag behövde komma in !
Det enda hon fortsatte tjata om va att jag skulle ta ett graviditets test. Åhhhh blir så trött, gravid är ju det enda jag vet att jag INTE är !! Orkar inte få det slängt i ansiktet igen och igen.

Jag tog ju flera tester i slutet av försöket och början av mensen, räcker inte det !?
Är väl bara att ta ett till då, men jag vet ju redan svaret.

Fan, ja ja, nu litar jag på att det bara va en ofarlig mellan blödning som kom från ingenstans. Och FAN om dom har fel och jag är hemligt dödssjuk och ingen plockar in mig för undersökning !

Hoppas på att det slutar blöda helt och att detta INTE upprepas !

Fan för min kropp just nu !!

Kommentarer
Postat av: ettvanligtliv

Fan då att kroppen inte ska samarbeta när man vill. Tror som läkaren att det inte är någon fara. Försök att inte googla, det gör dig bara galen och rädd i onödan. Hoppas det blir bättre snart!

Kram

2010-10-12 @ 15:14:17
URL: http://ettvanligtliv.bloggplatsen.se
Postat av: AnnaCecilia

Jag brukar få en massa blödningar emellan, både kraftiga och spottings. Jag har förklarat för mig att det är endometriosen som tömmer sig, antingen cystor eller härdar.

2010-10-12 @ 17:02:03
URL: http://bebiskarusellen.bloggplatsen.se/
Postat av: Gräddnosen

Instämmer i det AnnaCecilia skriver. Har man endometrios så är det vanligt att man får melanblödningar, en sk endometriosblödning.

2010-10-13 @ 20:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0