bra tips.

Jag är så oerhört tacksam för era tips ska ni veta !
Men det är en förvirrande värld bland läkemedel, naturmediciner och annat !

Marina: Väldigt intressant tips det här danska "babyklistret"
Kommer garanterat klicka hem en flaska och prova !

Jag funderar oxå på det här med barnalbyl... jag är osäker på om jag ska testa eller inte ?
Känns lite sisådär att exprementera själv med olika läkemedel, speciellt eftersom läkarna på sahlgrenska inte ville skriva ut trombyl.
Men det är ju ett tag kvar så jag behöver ju inte bestämma mig än !

Jag har förresten mailat med den läkaren på sahlgrenska som skulle vara bra, visade sig att det va han som gjort våra äggplock !
Han svarade på endel av mina frågor, men tyvärr ville inte han heller skriva ut någonting. Han sa att det här med blodcirkulationen i livmodern bara va spekulationer och att han inte trodde på trombyl eller akupunktur, eftersom inget finns bevisat !
Däremot sa han att jag kunde ha rätt angående immunförsvaret, men tyvärr finns det inte tillräckligt med forskning om det så det tog stopp även där !

Han trodde åtminstone att vi fortfarande hade en chans att lyckas, med tanke på fina embryon, och han verkade nöjd över bytet till menopur!

Så jag antar att det bara är att fortsätta denna helvetes resa !

Önskar för allt i världen att jag inte får några cystor denna gången, för tömma dom va riktigt hemskt!
Det räcker fanimej nu !
Nu tänker jag göra ett sista äggplock och sen får det vara nog !
Nu MÅSTE det gå !!

ca 2 månader kvar till äggplock så man får väl försöka börja leva lite emellanåt igen. Men det kan nog bli svårt med akupunktur 2 gånger i veckan fram tills dess.... snacka om att bli påmind hela tiden !



Kommentarer
Postat av: Evelina

Jo men albyl minor är receptfritt och till för barn. En halv sådan är knappast farlig, även om man tar det dagligen. Jag är snart färdig läkare och trombyl står många på bara ändå, okej om man har någon sjukdom som gör att man inte ska stå på det, men det skulle du veta om. Oviljan att skriva ut trombyl handlar nog mer om att de känner sig tveksamma till effekten - vi läkare SKA ju agera efter VBE = Vetenskap och beprövad erfarenhet. Ja men gör som du vill, du har som sagt tid att fundera. :)

2010-10-09 @ 16:59:41
URL: http://cuteewe.blogg.se/
Postat av: Monica

Herregud det är klart att du ska ta barnalbyl om inte din läkare vill ge dig trombyl. I Falun ger man trombyl till alla som gör IVF. Av mina 7 IVF har jag endast blivit gravid de gånger jag har fått trombyl. Jag har då även fått fragmin och prednisolon och om 4 v är det beräknad nedkomst :) Blir så less på att allt ska vara bevisat innan man kan skriva ut något läkemedel. Många läkare är så konservativa. Man måste ju prova något nytt när man gång på gång misslyckas. Lycka Till!

2010-10-09 @ 17:25:13
Postat av: Anonym

Skönt att du mailat med L.N. tyckte jag, han var den enda som som självmant bytte till Menopur, dom andra ville inte typ...Jag tror att det han säger ska man ta till sig för han är genuint intresserad av alla sina patoenter.

2010-10-10 @ 11:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0