Om mat..

Med förhoppning om att jag gått upp åtminstone några gram ställde jag mig på vågen förut.
Snacka om att jag blev besviken när den istället visade att jag gått ner :(
Fan oxå !

Just nu är det så jobbigt att äta, och det är inte på grund av nåt illamående utan jag äcklas helt enkelt bara av tanken på mat.
det tar långt över en timma att äta frukost och maten vill inte sväljas ner! Ett glas nyponsoppa tog en halvtimma att få ner.
så varje måltid känns ganska ansträngd!
Men jag ska verkligen försöka bättra mig!

orkar bara inte att hela mina dagar ska gå ut på att jag får i mig mat hela tiden, jag vill bara vara och få släppa mat hysterin lite.

Jag har blivit snuvig... måste vara ett symptom ? Jag är inte sjuk utan måste bara snyta mig lite då och då.
känner mig lite gnällig idag och vill absolut inte gå till jobbet.

Men jag ringde mödravårdcentralen i alla fall förut. Så nu ska jag vara inskriven, men jag fick inte nån första tid förrän om 2 och en halv vecka. Trodde jag skulle få en så fort som möjligt eftersom det står att man ska skriva in sig redan i typ vecka 6...?
Men men man gör väl inget direkt på första inskrivningen ändå? Jag kommer ju vara i vecka 11 vid första besöket ?
Är nog bra, för då kanske det känns verkligare att prata om det.

Louise: du undrade om jag kommer lägga upp lite bilder ;)
Jag kommer absolut lägga upp bilder på saker jag köper, magbilder får vi se... jag är kluven då det ändå är en anonym blogg, det kommer inte komma några magbilder veckovis men när det börjar synas så kommer jag nog bjuda på nån :)

Och när vi ändå pratar inköp så va detta ett "MÅSTE HA"  som jag hittade på rean. Jag minns när dessa kom ut för kanske ett år sen och jag dog en smula, de bruna björn overallerna är ju döds söta men detta är min favoritfärg så det kunde ju inte bli bättre. Då kunde jag ju ingen köpa eftersom man likagärna kan få barn på våren och då behövs ju ingen baby overall. Men nu va dom alltså på rean och allt skulle bort, så en hundralapp fick jag betala för denna underbara !



I övrigt handlar jag inte direkt nåt redan nu, tycker det är lite för tidigt men hittar man några "måste ha" så tänker jag slå till. och detta va en sån ;)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Så kan det vara med vikten i början, att man går ner istället för upp, för som du skriver, man kan få kämpa för att få ner någon mat alls. Vikt under graviditet är så otroligt individuellt! Själv gick jag bara upp 9 kilo totalt, och funderade på om bebisen skulle vara jätteliten när den kom ut. För jag tror att en svensk kvinna i genomsnitt går upp ca 14 kg, om jag inte minns fel från BM. Men han vägde 3300 g, helt normalt!

2011-01-24 @ 13:10:09
Postat av: m

Det vanligaste är att man går ner i vikt i början,ev ända till mitten av gravtiden,speciellt om man mår illa.Den allmänna tiden för första bm besök i sverige är mellan v8 och v12,då vet du.

2011-01-24 @ 13:18:52
Postat av: Maria

Stort grattis till plusset!

ÄNTLIGEN!

Är jätteglad för er skull. Håller alla tummar o längtar efter att få se bilder!



/ M

2011-01-24 @ 13:37:58
URL: http://www.prackan.blogspot.com
Postat av: Louise

Tack för ditt svar! Här i Karlstad blev ja inte inskriven förrens typ vecka 11, så det är nog olika vart man bor! Ha en bra vecka! Kram

2011-01-24 @ 14:23:25
URL: http://ivfmare.blogg.se/
Postat av: ettvanligtliv

Vilket fynd! Har också suktat efter de där overallerna. Vi delar samma favoritfärg ;)

Kram!

2011-01-24 @ 15:52:21
URL: http://ettvanligtliv.bloggplatsen.se
Postat av: Jessi

Jag är i v 16 nu, har inte gått upp ett enda hekto.., När jag i v 14 blev av med precis alla symptom så bokade jag ett ul (som jag själv bekostade) Allt var kanonbra! Lycka till med allt!!

2011-01-25 @ 05:49:08
Postat av: Lilla Jag!

Underbart nytt namn på bloggen =)

Hoppas du kan äta som vanligt snart å mår bättre.

Kram!

2011-01-25 @ 17:30:27
URL: http://hurskadetgo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0