badkläder säljes

Jag har ju köpt på mig lite lundmyr of sweden badkläder och har nu kommit fram till att jag inte behöver alla, så jag ska sälja några av dom.

Tänkte höra om nån av er va intresserade?
Då det väntas bebisar både här och där :)
eller om det finns nån som letar efter present just nu.

Jag har både badbyxorna och baddräkterna i storlek 50 & 60, kan även ha nån i 70 så det är bara höra av er om nån av er inte kan motstå de söta badkläderna.

( OBS ! Nu har jag bara storlekarna 50 & 60 kvar )

Tänkte sälja badbyxorna för 99 kr och baddräkten för 120 kr. ( 179/199 kr på hemsidan )

Badkläderna är oanvända, ligger i påse med tags.


ledig

Usch idag skulle jag ha en underbar ledig dag utan massa måsten, och plötsligt spydde jag ?
Blä, nu minns jag hur jobbigt det va där i början, jag är såååå tacksam över att den perioden gick över.
Hoppas det bara va en engångs grej nu, och att jag inte börjar bli sjuk eller nåt.

Så nu ligger jag i sängen och vilar lite, blev alldeles dödstrött av att kräkas och nu är jag jätte hungrig oxå, men suget på att just äta är väl inte så stort.
Får dåligt samvete av att ligga inne när det är så fint väder men det är väl ändå det som är lyxen med att vara ledig, kunna vila när man vill :)

Försöker få bebis att "visa" sig för E om kvällarna, men han har fortfarande bara fått den där enda buffen. Kommer bli otroligt mysigt när han oxå kan känna.
Jag kan ju inte påstå att jag heller är bortskämd med buffar men det kommer åtminstone nån om dagen och varje gång det händer kan jag inte låta bli att le ;)
Jag älskar den känslan !


foglossning

Åh lillskrutten, det va allt en upplevelse att få höra sitt barn där inne i magen :)
Men barnmorskan fick leta ett tag innan hon hittade den lilla luringen. långa minuter för mig som började fundera på vart bebis tagit vägen.

hjärtslagen låg på runt 155-160 - typiskt pojk snabba slag tydligen, så nu tror folk på en pojke, hittills har alla gissat på flicka... Åh det är inte utan att man blir nyfiken, hade så velat veta... men ska hålla mig så vi får den största överraskningen i livet när bebis kommer ;)
Bara man inte får en mindre chock och undrar varför vår flicka har snopp ! ;) hihi

Åhh men jag blev så sugen på ultraljud när vi lyssnade, åh vad jag hade velat sett den igen. Måste säga att det va grymt mycket mer mäktigt att se plutten än att höra den. Känner mig lite snuvad över att vårt RUL va så kort, bara 10 minuter och under den tiden mätte hon ju bara det hon ville veta och sen vips va det klart.
Min barnmorska tyckte oxå att det va i snålaste laget.
Men men spelar ingen roll egentligen så länge skrutten är frisk.

Största nyheten idag blev väl när jag förklarade mina smärtor i ryggslutet - klassisk foglossning tydligen.
Tjohoo, jag som hade hoppats på att slippa sånt men jag önskar nu bara att det håller sig på en lagom nivå och inte tar över resten av graviditeten.
Ni som tyvärr fick eller har foglossning just nu kanske vill dela med er med några tips ??

Vi blev förresten inte med vagn heller, vagnen vi ville ha fanns i lager och vi va inte redo att få hem den redan idag, dessutom har vi ju massa tid på oss att kolla runt ytterligare, så vi får se vad som händer på den fronten.

Tänkte avsluta med en magbild trots att jag egentligen inte tänkte lägga upp sånt, (har suddat bort en tatuering för att behålla min anonymitet ifall ni undrar varför den kan va suddig )

Här kommer vecka 22 och jag är grymt nöjd över att det äntligen börjat synas att det bor någon där inne ;)




God Natt på er !!



barnvagn 2

Tack för bra svar om era barnvagnar.

Har klurat och googlat lite till men det lutar fortfarande åt vår lilla vagn.
Det enda "negativa" jag kommer på om den är ju hjulen, fast det vet vi ju inte ens än, då man inte kan testa den ute :)

Till saken hör kanske att jag inte är en promenad människa- inte för fem öre...
så jag tror inte heller att vi kommer behöva några rejäla kraftiga hjul. Utan jag ser nog mer vagnen som en grej som gör att vi kan ta med oss barnet överallt, som det kan sova i.
Att den ska vara lätt att ha med i bilen när det är utflykts dax ;)

Alla är vi ju olika och de som älskar att promenera i skog och mark eller massa snö har ju helt klart behov av en annan vagn. Men jag är nog mer typen som går på plan mark, inne i stan och typen som hellre stannar inne om det toksnöat under natten.

och priset gör ju att man inte heller behöver bestämma sig på liv eller död, märker vi efter ett halvår/år att vagnen inte alls funkar för oss så får vi sälja den och köpa nån annan och då blir det garanterat en begagnad, plus att man då bara behöver tänka på att få en bra sittdel.

Såklart så kan man ju aldrig veta hur det blir och ni kommer säkert få ett argt inlägg i vinter om "den jävla skitvagnen" som inte klarar av snö :)
Men jag känner att jag inte vill utgå från att jag ska gå omkring på jobbiga underlag och i massa snö, för det har jag inga planer på, och skulle det hända ett par gånger under en vinter så fixar det sig säkert.

Idag är det barnmorskedax.... shit så längesen det va jag va där, räknade ut att det va 8 veckor sen senast. Har aldrig ringt och frågat nåt heller så det känns inte direkt än som om jag har nån större kontakt med vår barnmorska! Men det ändrar sig kanske snart när man kommer gå dit mer.

Det ska bli så roligt att få lyssna på hjärtat idag, speciellt eftersom jag för första gången inte känner mig så nervös över ett besök, bebis levde runt igår när jag gått och lagt mig och det va helt underbart. Tänk att få somna till en bökande bebis i magen * Lycka*
Eftersom vi båda tagit ledigt för besöket så åker vi nog och kikar på vagnen igen efteråt och bestämmer oss.
Shit, känns stort tycker jag. Hoppas det är leverans tid för jag vet inte om jag är redo att det ska stå en vagn här och vänta i månaderna som är kvar.

Spännande och se om vi blir med vagn idag eller inte ;)



fyndat

Tjohoo ! Redan tidigt bestämde jag mig för att vårt barn ska få ha en "hokus pokus stol" både jag & E hade varsinn när vi växte upp. Ni vet de här 3 i 1 stolarna som fungerar som matstol, en gungsida med ratt och en sida med pyssel/ritbord.

Och idag innan jobbet fyndade jag en för 125 kronor ;) En ny kostar 995 :- så det kändes som ett riktigt fynd !
Den va vit med vit dyna, dynan har nog sett sina bästa dagar så den tänker jag klä om med ny vaxduk nåt i stil med den här...



Är riktigt glad att jag fick tag i en, så det ska bli kul att leta runt efter nån passande vaxduk. Stolen i övrigt är ju i stort behov av en rejäl tvätt så det ska jag roa mig med nån dag, att skrubba den riktigt riktigt ren !

på tal om nåt helt annat så hade jag grymt ont i ryggen idag efter jobbet - phu, min kropp vande sig sig tydligen att vara påskledig så nu värkte hela kroppen av några timmars jobb.
Undrar vad det är som gör att det gör så ont i ryggslutet/svanskotan ibland?


barnvagn

Hjärnan verkar inte kunna tänka på annat än graviditets relaterade saker. Känns som om jag är i min egen lilla värld och där kretsar allt kring bebis :)

Så dagens tankar handlar om barnvagnar.
Det är ju en hel vetenskap...

Vi har två st affärer i vår stad där man kan köpa barnvagnar, så vi gjorde en koll i förra veckan för att se vad det fanns för utbud.
och jag har fått lite klarhet i alla fall om vad jag vill ha och inte ha.

Jag vill ha en så liten och smidig vagn som möjligt, den ska vara lätt att ha med sig och lätt att fälla ihop.
Vi bor två trappor upp så antingen måste den ha bra hjul som tål att dras upp för trappor varje dag eller en bra/lätt lift att ta ur.

Hade bestämt mig för att jag ville ha en 3-hjuling så det gick vi igenom utbudet på...
trodde först jag hittat den perfekta vagnen - tror den hette "baby travel amsterdam" enligt mig va den perfekt förutom EN enda detalj... sittdelen kunde endast vara vänd frammåt.
Jag vill absolut ha mitt barn vänd mot mig så jag kan se det, så tyvärr va det avgörande för oss.
Så det blev inte den fina vagnen.

tyvärr va alla de andra 3-hjulingarna vi kollade på för dyra, jag vägrar lägga 5-10 tusen kr på en vagn, det finns inte i min värld. Så antingen va de dyra eller så gick de inte vända sittdelen mot mig. Så tyvärr går nog alla dom bort.
Även Emmaljunga vagnarna går bort, jag vet inte varför men jag tycker inte om dom, så stora och klumpiga och mycket löst tyg som hänger överallt.

Men jag tror tillslut att vi hittade vår vagn trots allt ;)
Den heter "Hoco travel light" och jag blev lite småkär i den.
Så liten och söt, hade dock fyra hjul men framhjulen va mindre och svängbara. Man kunde även låsa dom så det blir lättare att gå i snö.

Fanns tyvärr inte så man kunde ha nån lift men själva liggdelen va så liten och smidig att koppla loss och ett bra handtag så den ska jag nog orka få upp två trappor.
Och den viktigaste detaljen enligt mig... sittdelen går att vända så man kan ha den antingen mot sig eller frammåt. Sen va det ett så lagom pris så det lutar åt att vi åker och beställer den i veckan.
2999 kr för en ny vagn med både liggdel och sittdel - Tjohoo, som hittat juh !



det enda jag fortfarande klurar på är nog hjulen... där har jag ingen koll alls på vad som är bra eller dåligt. Dom är ju lite små, men det kanske inte gör nåt... den va ju så himla smidig och bekväm att köra i affären, kanske känns "plastiga" när man väl är ute ?? men i övrigt så älskar både jag och E den... och bara det att vi båda fastnade för samma vagn är ju ett plus !

återstår att se i veckan om vi köper eller inte köper....



vecka 22

När man är ledig, solen är framme och allt bara känns kanon så glömmer man till och med vilken graviditets vecka man är i...
Jag som haft stenkoll, och räknat veckorna och nu plötsligt tog det stopp, hade ingen aning om vart vi va. Nu vet jag såklart när jag räknat efter men härligt att allt bara rullar på :)
så nu är vecka 21 gjord och vi går in i 22, jävlar vad det går fort ibland.

Bebis däremot är lite snål måste jag säga.... det är inte många buffar direkt som det har bjudits på, så jag hoppas på att denna vecka bjuder på lite mer rörelser :)

Fast på självaste påskafton bjöd lillskrutt på 2 lite hårdare buffar, och E kände den ena ;)
Åhh hans första, det va magiskt, speciellt eftersom det va den hårdaste jag kännt oxå.
Så den kvällen låg vi i ett litet glädje rus ;)

Men sen dess har jag faktiskt inte kännt något... tror jag..? Svagt, svagt i såna fall?

Men jag försöker att njuta av det lilla jag känner och inte oroa mig för det jag inte känner...
det är väl tålamod och vänta som gäller även där..
På onsdag ska vi ju få lyssna på hjärtat för första gången så det ska bli grymt spännande :)

Det har varit såå underbart att varit ledig så det känns änna lite ledsamt att man ska jobba imorgon igen :(
Ingen lust alls, vill bara vara hemma och njuta och småpyssla med bebis grejjer.
påsken gick ju i ett, med massa släktingar och saker man skulle hinna med, så det blev inte mycket grejjat för egen del. Men underbart har det ju vart.

I övrigt så syns det i alla fall en liten kula nu och jag älskar den ;) ser fram emot att få en rejäl fotboll ;)
Men vikten går det ju sisådär med... 1 enda kilo plus på alla de här veckorna, men men, jag får ju vara glad för det lilla.


lycka

Vet ni vad... jag tror jag har kännt av lill skrutten i magen ;)

Rörelser av ren lycka !!

fortfarande lite osäker på vad jag känner ? men idag va jag övertygad om att det va bebis jag kände, då jag aldrig kännt såna rörelser från mig mage någonsin.

Åh det va så häftigt så jag längtar tills det verkligen är tydliga sparkar.
Men det lilla jag kännt fyller hela mig med enorm kärlek !!

hormoner...

Idag är jag glad igen :) Fick ju lite smått panik över fläckarna igår och just då i den sekunden va det hela världen... idag struntar jag mer eller mindre i det... gravidhormoner någon ?

Antar att hormonerna spelar mig ett spratt och blåser upp saker som egentligen inte är nån fara.
Som igår kväll hade E spillt nånting på golvet som jag sen då trampade i så hela sockarna blev blöta, i just den sekunden ville jag bara sätta mig på golvet och grina.
Sen nån halvtimma efter kom jag på mig själv att undra vad jag va så arg över.

Idag är jag på grej humör... men undrar lite hur mycket man bör hålla på, just nu städar jag balkongen vilket innefattar skrubba både väggar,golv, putsa fönster och sen vill jag ju gärna lacka trall golvet oxå. Men då och då känner jag mig ju helt färdig och dödstrött så jag gör det i ett väldigt långsamt tempo. Det kan väl inte vara nån fara att ligga på knä och skura golv om man tar pauser då och då?


Åh Nej !!

Fan Fan Fan !!

Nu kommer ett klago inlägg och ni som inte orkar läsa sånt, kan sluta läsa här...

Inlägget handlar om nåt så underbart som solen...
Åh jag är så besviken just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen...

Århundradets finaste soligaste dag idag och jag har verkligen sett fram emot att få sola och få lite fin färg. Äntligen gjorde jag det och WHAT THE HELL !! EN enda dag har jag alltså solat och redan fått solfläckar i ansiktet ?!!!!

Ord kan inte beskriva min besvikelse.... nu när magen äntligen kommer att dyka upp och man kunde få se lite sommarfräsch ut så ska jag inte kunna vistas ute eller vaddå??
Har ju sååå sett fram emot att vara gravid på sommaren och få bada och sola med magen, men vad i helsike ska jag göra nu då?

Trodde verkligen inte att såna här fläckar kunde komma på en enda dag..??
googlade runt och nu verkar det som om de jäkla fläckarna inte ens försvinner.... några skriver att dom fått ha kvar fläckarna för alltid... att dom möjligtvis bleknar lite på vintern men sen återkommer så fort du solar igen.

Åhhhh jag blev riktigt ledsen nu faktiskt. Jag ÄLSKAR att sola och en sommar utan att sola och bada det godtar jag bara inte...

Jag sitter som i koma just nu, vad ska man göra... fick en ganska stor fläck i pannan och en mindre vid näsan.. om detta hände på en dag hur ska jag då se ut mitt i sommaren??
Jag som så gärna vill känna mig lite fin nu när jag ÄNTLIGEN är gravid, inte se ut som om jag är smutsig och fläckig i ansiktet :(

Jag har såklart redan förstått att jag kanske inte kommer se likadan ut efter graviditeten... bristningar och annat har jag räknat med och det kan jag ta... men INTE FLÄCKAR MITT I ANSIKTET !!

Kanske bara är likabra att inse att jag kommer fucka upp hela fejset den här sommaren då, för resten av livet.
Visst kan jag dra på lite extra solsydd men jag tänker INTE sitta i skuggan hela sommaren när man har väntat ett helt år på att få sol och värme.

Ni som varit gravida över sommaren fick ni massa såna här fläckar eller har jag bara extrem otur i det här fallet ?


Halvtid ;)



Då va vi alltså halvvägs :) WoW

20 veckor gjorda och 20 veckor kvar, 140 dagar gjorda och 140 dagar kvar.
50% - HALVTID !!

och jag är grymt glad och stolt !!

Strålande sol idag & ledig så jag kunde inte ha det bättre.... jo med lite fladder innifrån hade dagen blivit pricken över i :)

Jag märker dock att jag inte alls klarar att sitta i solen lika länge som jag normalt brukar, sitter på balkongen och får ta mig små pauser innomhus då och då eftersom det blir för varmt och då blir jag yr.
Har egentligen tusen saker att göra idag men den härliga solen går före... får skylla på att bebis vill ha D-vitamin :)

Åh jag känner mig alldeles lyrisk över att vi är halvvägs, känns helt fantastiskt!

( och dagen till ära så sätter jag hit en babyticker oxå - på tiden kanske :)



Baby mässa

Idag har vi varit på Baby & Barn mässan i göteborg, mycket trevligt och mycket gratis prover fick man plocka med sig vilket inte är helt fel.

bland annat fick jag startpaket väskan från libero med mycket skoj i.



så nu hade man plötsligt nåt att stoppa i det färdiga skötbordet här hemma - Roligt!

Gick runt där inne på mässan så länge att jag nu har ont i svanken och är alldeles dödstrött.
Men det va mycket trevligt och vi båda är överens om att gå på den nästa gång den kommer igen. Den är säkert en gång om året ?
Fyndade en del oxå...

Jag älskar att bada så för mig kommer det vara självklart att bada med vår lilla älskling så lundmyrs badkläder är ju bara ett måste ;)



visst är dom GRYMT SÖTA !! Och vilket pris sen.... badbyxorna kostade 50 kr (normalpris 179 kr) och baddräkten kostade 40 kr (normalpris 199 kr) Så jag känner mig väldigt nöjd med mitt fynd - Här ska badas !!

köpte även en "näsfrida" på mässan då dom hade ett bra mässpris där man fick med nya filter och nässprayer.
kändes konstigt dock.... haha, vi har knappt fattat att vi ska få barn men ändå köper vi en grej för att suga ut snor ur barnets näsa hahaha.


19+1

Det spöregnar här idag och det gör en trött och halvdeppig. Hade vart gott att vara ledig och bara ha en soff dag idag. Har egentligen massor att göra idag innan jobbet men det blir tydligen inget med det. Är hostig och förkyld igen ? Hm... vad har bebis gjort med mitt immunförsvar ?

Inne i vecka 20 nu och det betyder en vecka från halvtid ;)
Undrar om det är normalt att fortfarande kunna sova på mage vid halvtid??

Åh längtar så efter lite fladder så jag blir tokig. Vissa har börjat känna nåt redan vecka 17 så jag börjar känna mig sen... kan inte ens föreställa mig hur underbart det måste vara att känna att plutten lever runt där inne :)
Åhhh ser så fram emot det !

Förresten skötbordet är klart, sååå nöjd med mig själv så jag bjuder på en bild (där får ni även en tjuvkik på färgerna i rummet)



ska bli grymt roligt att stoppa i lite kläder och pynta lite i hyllorna ;) fixa skötbädd och lite söta bebis saker.
Än så länge är detta enda möbeln som står i rummet... så det ekar lite tomt därinne. Men vi skyndar långsamt :)


pysseldag

Idag har vart en kanon dag och äntligen känns det som om jag kommer nånvart med mina små projekt.
Skötbordet börjar bli klart !! ;)
Så jäkla härligt, bara nån strykning kvar bara, och målet är att hinna få klart den ikväll :)
kommer bli så roligt att äntligen få se hur det kommer bli, om min vision stämmer !

Idag har jag även startat med pysslandet av "mina första år" boken. Va så längesen man pysslade med såntdär klippa & klistra så det va riktigt roligt. Och bra som sjutton blir det oxå.
Många bilder har satts in redan på oss, lite bilder på familj och snart ska jag klistra in lite ultraljuds bilder ;)

ska även googla om jag hittar nåt roligt släktträd som jag kan rita av.
Åh som jag trånat och längtat efter den där boken och nu sitter jag här och skriver i den - Det är lycka det !!

Förresten nån frågade om skötbordet... det är från ikea men det säljs inte längre så blocket är nog enda stället att hitta det på.

Åh härliga lördag !!

snuvad på magen

Om drygt en och en halv vecka ska jag alltså ha gjort halvtid av den här graviditeten...
Hur hände det här ??

Måste säga att jag känner mig lite snuvad...
Jag vill så gärna känna mig gravid och se gravid ut, och det gör jag inte.
Jag trodde ju absolut inte att det skulle ta såhär lång tid att få lite bebis mage och jag känner mig faktiskt lite snuvad på tiden som jag "hade kunnat sett gravid ut"

Jag har längtat så efter magen och den uppmärksamheten som kommer med den.
Än är det ingen som ser att jag är gravid, förutom E såklart och min mamma...

På jobbet är mina kläder lite för stora så där kommer nog aldrig nån se något. Ingen vet om det heller, då jag ville vänta tills det syntes, men snart börjar jag undra om det aldrig kommer synas ??
Det hjälper ju inte mig att fatta att JAG är gravid direkt...

enda gången jag ser lite är om jag har tight linne på mig hemma... men vädret tillåter inte riktigt linnen än !
missförstå mig inte nu som om jag klagar, men jag längtar nåt enormt efter den där bebis magen... men veckorna bara går juh utan att nåt händer och det är lite frustrerande.
Och jag längtar som en galen efter att få känna lite fladder där innifrån oxå, men även det lyser med sin frånvaro.

Jag vill känna mig Gravid NU !! - Tycker jag har väntat länge nog !!




resultat

Idag är det målning på schemat igen... phu.. tycker inte att jag gör annat än att målar på lediga stunder.
har märkt att jag får ont i ryggslutet? typ vid svanskotan varje dag som jag antingen jobbat eller målat eller gått mycket.. undrar vad det kan vara ?

Tänkte i alla fall smygvisa lite resultat på en byrå som eventuellt ska stå inne i barn rummet...

 
        Före                                                   Efter ;)

Såhär tjusigt kan det bli med lite tid och tålamod. Tror det kan vara en bra barn möbel då den har så många lådor och skåp... går in massa skit och leksaker :)

tänkte passa på att även lägga upp den skötbordsmöbeln vi precis köpt ( den som jag alltså målar på just nu )

Jättefin möbel där man kan fälla ihop skötbordsdelen så det blir en vanlig byrå med hylla.



Tänk er den i vitt :) kommer bli kanon snyggt. Och för bara 550 kr !!

Jag har så mycket tankar och ideer till rummet men just nu är det ju bara en enda röra... målar grejjor i varenda hörn därinne, ska bli roligt sen att möblera och piffa på riktigt.
Och framförallt stoppa i dom söta små kläderna i lådorna - DET har jag längtat efter !!




hej hopp

Gick jättebra att berätta igår och alla blev så glada så ;)

Nån sa :" Åhh det är meningen med livet"
nånting högg verkligen till innombords eftersom jag i flera år trott att vi skulle få leva utan "meningen med livet" och jag blev nästan lite ledsen. Herregud va tacksam jag är att jag får uppleva det här.

dessa personer i släkten vet ingenting om våra ivf:er eller att vi ens försökt få barn och jag låter det få vara så.
De få personer som jag berättat det för är de som betyder nåt extra och resten har inte med att göra hur vi blev med barn !
Det är egentligen inget jag skäms över men jag känner bara att dom inte har med det att göra.

Förresten, när jag va i göteborg i helgen så hittade jag dom där byxorna som jag så gärna ville ha ;)
Tjohoo, dom är så mjuka och sköna så jag tror att jag kommer att bo i dom. Känns som att inte ha någonting på sig ;)

desutom blev det lite bebis shopping oxå.





Vecka 19

Efter en underbar helg är det dax för ny vecka nudå.
Vi va bortresta i helgen så tyvärr vill man ju vara ledig mera så man hinner grejja här hemma oxå.
Finns såå mycket jag vill göra i lilla rummet. Men men, en sak i taget.

hittade en lampa igår på ikea i alla fall, det va en vanlig tråkig vit men med lite klippa & klistra så är den nu snart klar att hänga upp ;)

hade sparat små bitar av tapeten som vi tapetserat med i barnrummet, och efter lite piff så blev jag grymt nöjd.

Ikväll ska vi "komma ut ur garderoben" vi ska på kalas och planerar att berätta om bebis för de som fortfarande inte vet. Tex min mormor & morfar, moster och såna släktingar. Behöver bara berätta för dom sen går djungeltrumman. (några utvalda i släkten vet ju redan men nu är det bara resten kvar)

Så this is it. Efter ikväll kommer de flesta veta. Phu, känner mig inte redo egentligen, men vi har väntat länge nog. Och allt såg ju jättebra ut på rutinultraljudet så nu är det dax.
Vet inte varför, men jag gillar att ha den här lilla hemligheten för oss själva :)
Men vafan nu har vi ju gått färdigt hela 4 månader så jag antar att det är dax.

Är så redo att börja med min bebisbok oxå men får inte riktigt tummen ur... vart tar tiden vägen ??
är seg på att beställa kort och sånt som jag i såna fall behöver till boken.

Tänkte ha lite olika egna blad, tex ett med ultraljudsbilder, ett med magbilder, ett blad med bilder på oss och vår familj, kanske ett släktträd.
bilder på mig & E som barn för att se vem bebisen kommer vara mest lik ;)
lite såna ideer har jag men då ska jag hinna sitta ner och leta kort.
Är grymt pysselsugen och önskar man kunde få slippa jobba ett tag :)

Men men tillbaka till verkligheten och bege sig iväg till jobbet.



målning

Hm, den lediga dagen skulle idag ha gått till att måla det nya skötbordet vi köpt / byrå / bokhylla... ( stor möbel e det i alla fall )
Men detta visade sig vara ett större projekt än jag tänkt från början.

lådorna gick alldeles galant, dom kommer bli klara på ett kick, har slängt på 2 lager med färg och kan tänka mig att det behövs 2 lager till. sen är dom klara ;)

MEN nu till resten av den stora klossen. Det kommer gå år MYCKET färg !!
och jag tappade intresset redan innan jag målat över överdelen ens en gång...
färgen jag har är nämligen kass... rinner som vatten och det kommer ta en evighet.
och eftersom den är så "tunn" kommer det krävas många många lager innan den blir riktigt vit.

Efter en timma i det rummet tyckte jag det luktade för mycket färg så jag vågade inte fortsätta... vet inte riktigt hur jag ska gå vidare?

köpa ny bättre färg är inte ett alternativ eftersom vi har 10 liter av den billiga skitfärgen som ändå måste användas. och låta killen måla den är inte riktigt heller ett alternativ... då han inte är så noga med detaljer....

Är väl bara inse att även detta kommer ta lååång tid, då jag får måla lite i taget innan det börjar lukta för mycket.
Men vilken tur att vi har all tid i världen då innan skrutten ska komma ut ;)

Men skillnad från förr e det i alla fall, för då hade jag målat en hel dag tills den blev klar och sen är det färdigt...

så nu har jag fått klaga av mig lite över min målarsituation !
Men snyggt kommer det bli... om tusen år sådär när det är klart ;)


RSS 2.0