Helt underbart !

Det här underbara klippet kommer ge dig en härlig känsla i hela kroppen och en glädjetår i ögat :)

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/roligaklippochbloopers/article14892480.ab

Tack

Jag visste jag kunde lita på er för att få reda på vad jag ville veta :)

Idag är jag febrig här hemma och det är mindre skoj. Jobbigt att inte kunna ge skruttan full fokus. Jag ligger mest i soffan medans lillan får leka ensam på golvet. Så gott att hon just nu är inne i en period då det är okej att leka själv med sina leksaker. Sitter och plockar länge med samma leksaker ;)

Även barnprogram har blivit lite intressant - haha hon är så söt när hon sitter och klappar händerna mot tv:n

Men just nu när man själv är sjuk måste jag erkänna att jag hellst hade velat vara ensam. Man får alltid dåligt samvete om jag tänker att något är jobbigt eller om jag vill vara utan henne - ibland är det ju faktiskt föör mycket hur efterlängtad hon än är. Men varje gång jag tänker tanken "va skönt det hade varit att bara få vara själv nån dag" så kommer jag genast på hur tacksamma vi ska vara och hur nära vi va att att bli utan allt det här underbara !!efterlysning

Är det någon som vet hur det går för Joanna "resan till plusset" Va minst ett år sen bloggen avslutades men kanske nån har nån kontakt?

Sen undrar jag över carolina tjäder... hade så velat följa resten av din resa - någon som har tillgång till bloggen ?
Hade velat läsa sista inlägget men kan inte se det :(


8 månader

Oj va tiden rusar iväg, försöker hinna med att läsa mina favorit bloggar, men hinner aldrig med att skriva i min egen. Just idag blir min lill skrutta 8 hela månader !! Och jag kan inte förstå att hon redan blivit så stor !

Lillan har blivit en riktigt duktig liten tjej som kan sitta, krypa och för några dagar sen ställde hon sig upp för första gången !

När jag ibland går in och läser era bloggar om er som fortfarande kämpar så fylls mina ögon med tårar. Det är så orättvist - alla borde få uppleva detta!

Hela ivf - karusellen som just då va det värsta man gjort är nu nästan bortglömt. Det känns som ett helt annat liv !

Men jag skulle göra om det utan att tveka om det är det som kommer att krävas för att skruttan nån gång ska få bli storasyster.

Jag märker att det är syskon på gång i många av de bloggar jag följt. Själv skulle jag inte vara redo än - inte alls. Känns som om jag skulle göra det på skruttans bekostnad just nu, kommer inte alls kunna vara den mamma som hon förtjänar om jag ska ligga och spy och må dåligt i flera månader.

dessutom vill jag uppleva en underbar första sommar med min dotter där jag mår bra och kan leka med henne till tusen procent ! :)

Nu vaknade lill skråttan oxå så då blir det full rulle igen.


RSS 2.0