hormoner...

Idag är jag glad igen :) Fick ju lite smått panik över fläckarna igår och just då i den sekunden va det hela världen... idag struntar jag mer eller mindre i det... gravidhormoner någon ?

Antar att hormonerna spelar mig ett spratt och blåser upp saker som egentligen inte är nån fara.
Som igår kväll hade E spillt nånting på golvet som jag sen då trampade i så hela sockarna blev blöta, i just den sekunden ville jag bara sätta mig på golvet och grina.
Sen nån halvtimma efter kom jag på mig själv att undra vad jag va så arg över.

Idag är jag på grej humör... men undrar lite hur mycket man bör hålla på, just nu städar jag balkongen vilket innefattar skrubba både väggar,golv, putsa fönster och sen vill jag ju gärna lacka trall golvet oxå. Men då och då känner jag mig ju helt färdig och dödstrött så jag gör det i ett väldigt långsamt tempo. Det kan väl inte vara nån fara att ligga på knä och skura golv om man tar pauser då och då?


Kommentarer
Postat av: candra

Jag gjorde allt, knäskurade badrummet och jag tränade ganska hårt fram till vecka 34 då jag fick träningsstopp av läkaren. Känner du att du klarar av det så gör det, lacka golv vet jag dock inte om man Ska göra men ta vara på energin. Det känns ganska skönt att ha gjort Sina saker när han/hon är ute för då har du ju en helt annan slags energi och andra prioriteringar.

2011-04-19 @ 18:06:03
URL: http://hizukiblogg.cryptorize.com
Postat av: langtarefterliten

Hej! Kikat runt i din blogg vid flera tillfällen, och hamnade här igen så jag sökte på de olika ruvardagarna. Hållerpå o ruvar nu för första gången o hoppas såå..

Ville bara gratulera till graviditeten, undebart att läsa att ni äntligen väntar en liten♥ :)

Lycka till!!

2011-04-19 @ 21:18:06
URL: http://langtarefterliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0