såhär ser det ut!

Tack för era peppningar !

Efter en natts sömn så känns det väl okej idag !
Jag är fortfarande jäkligt besviken, för jag va så himla laddad att få komma igång!
Men ingenting blir bättre av att jag surar så jag måste väl ta mig i kragen !

Fick ju med mig en "dagbok" över hur behandlingen kommer att se ut... Finns ju inga direkta datum ifyllda eftersom allt hänger på vilka dagar mensen behagar att komma !
Jag väntar ju på den nu... och hoppas den drar igång jäkligt snabbt så den kommer tidigare nästa gång, så jag "vinner" några dagar i alla fall !

Känndes helt stört att sitta där igår - en ny värld av massa skit känndes det som igår !
Bara synen av sprutorna dom visade fick mig att vilja springa därifrån och aldrig komma tillbaka !
Usch jag vill verkligen inte göra detta - blev lixom för mycket information igår om sprutor och blodprover och äckliga vagitorier... Blääähhh  dom ser jag fan inte fram emot att kladda med !

Hur negativ jag än låter så är det klart att jag kommer att göra det här !!
Men det får bli ett steg i taget, dom gick ju igenom så långt som till återföring och det känns liite för långt bort just nu!

Mitt enda steg jag har framför mig dom närmsta månaderna är nässprayen!

Hon beräknade att min januari mens skulle komma runt den 16 januari och det är alltså då jag ska ringa.
sen är det tänkt att jag ska börja spraya 21 dagar senare alltså nån gång i vecka 5-6 i februari. Så så ser det ut!

Pågrund av aset till cysta dom hittade så kommer jag behöva komma in på att extra ultraljud när jag sprayat ett tag. Är den borta är det fritt fram att köra, men är den kvar så är det stopp för sprutor! Piss... med min tur är den säkert här för att stanna - Hatar den redan - mår illa av att veta att den pulserar där inne ! SNUSK!

Så det är alltså i Februari resan börjar på riktigt och jag har inget annat val än att vänta!
Jag har i alla fall fått recept på alla sprutor och sprayer jag ska ha så om jag längtar allt för mycket får jag gå och hämta ut dom och sitta och titta på dom ! Hahaha !

Kram på er alla & jag hoppas vi allihopa får sitta med en bebis i famnen snart - Ingen förtjänar att gå igenom detta!


Kommentarer
Postat av: MIckan

När vi kom till SU första gången kände jag bara panik, att jag inte alls hörde hemma där eller alls ville håla på med ivf som var tanken. Varför?! Kände mig liksom helt främmande där bland alla andra barnlösa stackare.. men jag lovar, det blir bättre när man väl kommer igång. Se till att skämma bort dig lite extra nu med något nytt klädesplagg, något extra dyrt julpynt och någon god middag så att du får njuta lite!! Jag veeeeet att det inte är lätt, kära nån... suck, tänk vad vi måste gå igenom med alla hormoner, tårar, sprutor och sprayer och ultraljud hit och dit.. suck!! Men kämpa på tjejen, du klarar det här ju!! (Om jag gjorde det så.... går in i vecka 6 nu så det är spännande!! ) Många kramar!!

2009-12-17 @ 15:51:34
Postat av: M

Åh Mickan... Vecka 6, jag är så glad för din skull och kan bara önska att jag oxå välsignas med att lyckas !! Känns underbart att du håller tummarna för mig ! Tack!!

Kram M

http://ledsenihemlighet.blogg.se

2009-12-17 @ 16:39:10
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/
Postat av: toksnippa

Va surt att ni inte får köra igång i nästa cykel. Och det är ju mycket känslor som kommer, tankar som far när man är sådär i startgroparna. Allt är så nytt, sprutor och andra mediciner, schema osv. Du ska se att när ni väl kommer få starta kommer det gå och kännas lättare!



ET gick jättebra, hade ju inte tid förräns 15.30 igår så när du skrev så hade vi inte ens varit där då :-)



KRAM!!

2009-12-18 @ 08:55:06
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Candra

Jag hoppas att ni kommer få börja tidigare än beräknat och visst klarar vi av detta, vad gör man inte för en bebis!? :-)

Nog för att jag är vegetarian men jag ska ändå njuta av julen och all ledighet för sedan har vi vår och sommar att se fram emot. Jag har oxå en spruträdd karl men även han har lovat att ge mig sprutorna så vi får se hur det går, kanske blir vi övermänskliga varje morgon och tar sprutorna själva!? Jag ska faktiskt ta Mickans råd och köpa mig något fint under mellandagsrean.....eller helt enkelt go nuts.



Stor kram till dig med och ha en riktigt bra jul och gott nytt år



//Candra

2009-12-18 @ 09:27:18
URL: http://hizukiblogg.cryptorize.com/#home

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0