Ett jävla halvår!!!!!

Finner inga ord!!

Gick in och sökte runt lite på reproduktionsmedicin på sahlgrenska och hittade denna söta textrad som slog mig i golvet och nu vill jag bara gråta!

"IVF omfattas av vårdgarantin, vilket innebär att ett besök sker innom 3 månader från det datum som remissen för IVF-behandling har registrerats hos oss. Själva IVF behandlingen påbörjas sedan innom 3 månader från besöket."


Piss & Skit, orkar inte med detta!!!! Detta innebär ju om jag tolkar det rätt att vi har ett halvårs väntan framför oss MINST!!!

ETT HELT JÄVLA HALVÅR!!!!

Remissen har ju inte registrerats än alltså har vi inte ens ett datum att börja ifrån. Sen är det alltså 3 månaders väntetid för bara ett besök.... och sen 3 månader till innan man sätter igång!! ??
Jag visste väl hela tiden att det skulle ta lång tid men att se det såhär svart på vitt... Nä det här går bara inte!!
Kan inte vänta så länge.... det kommer ta knäcken på mig totalt.

Känner bara för att gräva ner mig nu och aldrig komma fram igen!!!!!

KUKEN!!


Kommentarer
Postat av: Joanna

Ja, det är surt att det ska behöva ta sån jävla tid. Men det blir i alla fall inte mer än 6 månader. Och de skriver "inom" för att vara på den säkra sidan. Det kan säkert ta mycket kortare tid också och det är precis vad vi ska hoppas på för dig! =)Ring och tjata! Även om du inte har rätt nummer från början. Tjata tjata tjata. Det hjälper faktiskt!Kramar

2009-10-12 @ 22:52:44
URL: http://plusresan.blogspot.com/
Postat av: Emelie

det där är lite från par till par, men tre månader från remissen får man komma in och vissa får börja innan tre månader gått beroende på hur det ser ut med cykeln och hur stort tryck det är på kliniken.

Vi fick komma in i februari på nybesök och var igång med behandlingen i mitten på mars, sen hade vi otur och fick vänta hela sommaren på försök nummer två.Tålamod är något man helt enkelt får lära sig i den här "branschen" vi fick som sagt vänta i tre år på att ens få vår remiss skickad och var inne på år 4 då vi äntligen var igång med behandlingen och tro mig även om tiden känns fruktansvärt seg och som om man har en hel evighet framför sig så går det riktigt fort ändå och det man har i backspegeln känns som igår fastän det var år sedan.kanske vore det en bra ide att kontakta sahlgrenska och be om tid hos deras psykolog som har hand om ferten?

Har hört att hon ska vara jätte bra och vi själva kommer att gå dit i samband med att vi ställer oss i kö för donation och då har vi 2 års väntan om vi misslyckas i danmark, som sagt tålamod..

2009-10-12 @ 23:46:34
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Emelie

Ja just det, tänkte pigga upp dig med lite statestik enligt läkaren när vi var inne på vårt nybesök i februari så är det ca 70% av paren som går från dem gravida under landstingsförsöken.

2009-10-12 @ 23:50:26
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: M

Tack Emelie för statistiken, piggade upp mig lite i alla fall.... hoppas verkligen man själv kommer få vara med bland dem!!Tack för att ni finns och stöttar, vem behöver psykolog när man har er!! :)Kram M

2009-10-13 @ 18:13:43
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0