om att känna glädje för andra!

Svårt dethära med hur olika man känner för olika personer. Jag blir ju helt förstörd när jag får reda på att någon i min närhet är gravid, blir ju arg och ledsen och kan inte alls glädjas med personen i fråga ( inte ens min egen syster) Känns som om det är en pik just mot mig nästan att: Haha In Your Face !!

Har ju redan berättat om hur hemskt jag tycker att det är så det ska jag inte tjata om igen men däremot är detta lite konstigt! Har ju följt massa olika bloggar nu ett tag och skulle någon av dessa äntligen lyckas så skulle jag jubla av lycka - PÅ RIKTIGT!!
Hur kan jag då känna mer för dessa tjejer än för mina vänner och familj.... Jo av den enkla orsaken att de sitter i MIN båt!!!
Så som vi kämpar flickor så förtjänar alla av oss ett stort fett plus på den där stickan ( eller en glad gubbe hihi )
Och när någon av OSS lyckas så ger det ju oss andra så mycket hopp och kämpaglöd så det räcker och blir över!
Så när någon av er nu snart kommer att få den växande magen så kommer jag verkligen unna er det, och vara glad på riktigt!

Men er däremot som valsar in och lyckas på första försöket - Sorry men er vill jag bara inte höras talas om! :(

Så jag hoppas verkligen att någon av oss i vår lilla klan kan få ett plus snart så vi andra i alla fall kan få känna att DET GÅR! Det finns hopp och vi kommer att lyckas!!!!
För fortsätter det i denna takten att ingen av oss lyckas så kommer vi bara sjunka längre och längre ner i avgrunden!

Vi hörs imorgon // M


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag håller med om att det känns annorlunda med ens bloggvänner. Eller kanske överlag att man vet historien bakom. Om ett par jag känner irl som jag vet har försökt länge till slut lyckats så blir jag gladare än om det gäller några som precis börjat försöka.För alla bloggisar så tycker jag verkligen att det är dags nu, trots att jag tyvärr sett många tråkiga besked. Jag håller verkligen både tummar och tår för alla er därute!

2009-10-07 @ 22:23:00
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0