Tack - Ni är underbara !

WoW hade ingen aning om att ni va så många som läste ! Jag blir riktigt rörd av alla era grattis och önskar jag kunde krama om er alla.
Många av er har även följt oss i över ett år wow ! Vilken känsla.

Hade jag bara vetat det här från början, att det nån gång faktiskt skulle ta sig, att vi nån gång äntligen skulle bli gravida så hade jag hållt inne med all min klagan. Visst har allt varit värt det... redan nu ! Att bara få se det där plusset har varit värt varenda spruta och varenda tår !

Varje dag är vi en dag närmare test dagen oxå, ska bli så spännande att höra vad dom säger på sahlgrenska ;) Tänk att äntligen få ringa in med bra nyheter !!

Och fast att detta är en riktigt stor hemlighet så är det helt sjuukt att jag riktigt skrikigt ut det här på bloggen för så många människor ! Underbart att kunna berätta såhär tidigt för någon, ni är ju de enda som vet mina innersta tankar ! Ganska sjukt att bland det första jag tänkte när jag såg plusset va att jag ville ta kort på det och visa er !

Jag är jättedålig på att kommentera hos er just nu, det ber jag om ursäkt för, men jag läser ska ni veta... jag läser hos er nästan allihop !

Så tack igen för att ni har funnits där i jävligt mycket motgång och nu äntligen lite medgång ;)


Kommentarer
Postat av: ettvanligtliv

Det är bara bra att du kunnat skriva av dig alla känslor här på bloggen. Det har nog hjälpt att få "prata" med några som går med om samma sak. Är sååååå glad för er!! :D



Kram!

2010-12-30 @ 09:26:28
URL: http://ettvanligtliv.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0