ut med det gamla!!



Är det här vår efterlängtade bebis ? Jag blir lite ledsen av att tänka på det. Att vissa får det här underbara helt utan kamp och andra får trycka i sig såhär mycket skit!

Jag fick halvt panik förut när jag skulle hämta nåt i min ivf låda.... fick känslan att "nu ska skiten ut " Drog ut hela lådan och började slänga allt.... precis allt ska bort kände jag ! Vi är färdiga med det här ! Blev nästan manisk och jag sprang och letade upp allt som har haft med ivf att göra. Kylen är tömd på gamla läkemedel. Alla överblivna nålar och sprutor slängdes. Alla gamla ivf dagböcker som jag sparat... kallelsen till första samtalet, kallelsen till spolning av äggledarna, gamla uttag från apoteket. Jag har sparat precis allt från den här resan och nu åkte det ut ! blodprovsrör och nålar i oändlighet, Jag är färdig med detta !! så känner jag nu! Nu ska vi börja ett nytt kapitel i vårt liv och då måste all denna smärtan bort !

Ahhhhh känner mig fri på något sätt !

(visst är jag fullt medveten om att något kan gå snett men så ska vi inte tänka och i värsta fall så får jag väl nya ivf prylar ändå. Men somsagt så ska vi inte tänka i de banorna. Vi är färdiga med detta kapitlet i vårt liv och är SÅ redo att gå vidare !! )




Kommentarer
Postat av: Nenne

Du tänker helt rätt :)

Jag hoppas att jag snart blir lika positiv som du!

Kram

2010-12-30 @ 16:53:22
URL: http://ivfresan.bloggplatsen.se/
Postat av: Milla

Bra att du lämnar det där bakom dig. :) Måste kännas underbart. Hoppas själv på att snart få se det där efterlängtade pluset. Har försökt bli gravida i två år i mars. Börjar med Pergo i januari och hoppashoppas att det hjälper oss mot att lyckas med det vi mest av allt vill och önskar oss. Lycka till nu lilla vän. Kärlek!

2010-12-30 @ 17:09:43
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Lisa

Jaaaaaaaa!!!! Vad är det för fantastiska nyheter jag läser? Världens största grattis till dig! Det klart att det här ska gå bra och att du i lugn och ro kan göra dig av med sprutorna. Minns att jag tänkte skriva att det lät väldigt lovande med ömma sidor av brösten. Precis det var mitt tidigaste grav. tecken. God fortsättning, Gott Nytt År och ta hand om dig och magen (kan ju t om vara två små därinne). Massa kramar från Lisa

2010-12-30 @ 19:08:31
URL: http://turbolina-twin.blogspot.com/
Postat av: Mikaela

HERREGUD vilken bloggdimma jag legat i!

GRATTIS!!!!!! Det är verkligen din tur nu. Blev så glad då jag loggade in och såg att du plussat. Släng ut det gamla, här börjar ditt nya liv. Jag kommer förhoppningsvis efter...i något skede :)

Många kramar!

2010-12-30 @ 20:26:56
URL: http://varfinnsminbebis.blogspot.com
Postat av: Hanna

Stort grattis! Har följt din blogg hela året! Skönt att det äntligen fick bli er tur för det finns inget bättre än att få barn! Vår lilla tjej är nu 6 veckor gammal! =o)

2010-12-30 @ 20:48:44
URL: http://vagentillenliten.blogg.se/
Postat av: Du + jag och framtiden

Tack för ditt svar. Hur var embryoresultaten för er innan ni bytte till menopur? Vi verkar ju få till bra resultat men inget vill fastna....



Och du, bra att du gör dig av med alla IVF-prylar, det är verkligen ett nytt kapitel i era liv nu!!

2010-12-30 @ 20:52:07
URL: http://dujagochframtiden.blogspot.com/
Postat av: candra

Så underbart att läsa att du har fått ditt plus, 3,5 år verkar vara den magiska gränsen, JAG o maken blev helt stumma när testet visade plus och det var och är fortfarande overkligt. Har bara 8 veckor kvar och hoppas att med kropp och själ att inget går fel.....varken för dig eller mig. Jätte kram till er!

2010-12-31 @ 01:55:15
URL: http://hizukiblogg.cryptorize.com
Postat av: Tea

Oj så mycket det blir när man lägger allt på samma ställe!

2010-12-31 @ 08:59:56
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Jenni

GRATTIS!!! Oj vad jag blir glad för er skull =) Jag har själv varit i samma sits, men nu har vi en dotter på snart 3 månader =)

2011-01-01 @ 12:59:35
Postat av: Mia

Du gör helt rätt som lämnar detta bakom dig. STORT grattis till er, håller tummarna att allt ska gå bra :)



Många varma kramar

2011-01-01 @ 16:38:01
URL: http://swimmia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0