mina läsare :)

Tänkte förresten att det kunde vara kul att veta vilka ni är
Ni kära läsare som läser min dynga ;)

Några av er "känner" jag ju och tro mig..... ni hjälper mig verkligen igenom detta !
Gör ett litet avstamp bland kommentarerna vettja hade varit kul och se vilka ni är !!
Kram på er alla !!

Kommentarer
Postat av: Emma

Emma här, 26-årig tjej som bor ihop med min sambo! Vi har försökt få barn i 4 år och gjorde ett ivfförsök nu i november men det blev inget...ska börja nu igen i februari. Blev i juni spontant gravid men det slutade med utomkvedshavandeskap och en äggledare mindre! Känner emellanåt att allt är hopplöst men kämpar på.



Vill tacka för en superbra blogg och för att du delar med dej. Håller tummarna för er:) Kram emma

2010-01-03 @ 18:29:51
Postat av: M

Heej Emma, kul att du oxå börjar i februari. Då kan vi hålla våra tummar ihop !! Kul och kul är det kanske inte men nödvändigt ont för att få det vi vill ha !! Ingen rolig historia du har bakom dig! Hoppas vi båda lyckas nu 2010 !

Tack för att du läser Kram M

http://ledsenihemlighet.blogg.se

2010-01-03 @ 18:37:02
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej, här har du en läsare till! Sandra heter jag, är en gammal kärring som tyvärr började med "skaffa barn"-biten för sent. Har fått tid för utredning i februari så jag hoppas att de ska kunna uträtta under!

Trillade in här eftersom jag är en trygghetsnarkoman som måste veta vad som händer, och du ligger ju ganska långt före mig i processen.

2010-01-03 @ 18:46:31
Postat av: M

Sandra även du är mycket välkommen hit ! Då börjar ju även din resa i februari... en längre resa kanske med utredning men klart dom kommer kunna hjälpa även dig ;) Alltid skönt att komma igång och känna att det händer något !!

Kram M

2010-01-03 @ 18:58:36
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/
Postat av: Carro Tjäder

Hej hopp!



Carolina heter jag o jag brukar titta in med jämna mellanrum.



Jag är 30 år, kommer från Norrköping. Har 2 ivf:er och en spontan-graviditet med missfall... Titta gärna in på min blogg. Det har handlat väldigt mycket om min barnlöshet men förtillfället orkar jag inte skriva så mycket om den så nu skriver jag om mycket annat :-)



Lycka till!

2010-01-03 @ 20:21:21
URL: http://www.barro55.spaces.live.com
Postat av: Kix

Jag tittar till kontinuerligt för att uppdatera mig om din och andras dagar i ofrivillig barnlöshets-träsket. Jag är snart 36 år och vi har tre misslyckade IVF-försök bakom oss och påbörjar strax vårt fjärde. Vi skall också snart påbörja utredning för adoption. Det är skönt att läsa om andra i liknande situation, samtidigt som att jag ibland behöver göra uppehåll själv, för att må bra.



Lycka till!

2010-01-03 @ 21:18:56
URL: http://kix.bloggplatsen.se/
Postat av: Candra

Jag tror att jag har kommenterat tidigare så du har förmodligen redan min bloggadress, jag hittade din blogg genom en annan blogg och jag fortsätter att läsa eftersom att vi går igenom samma sak och vi är på ungefär samma ställe. Det är skönt att inte vara ensam.....



Gott nytt år på dig

2010-01-04 @ 08:17:55
URL: http://hizukiblogg.cryptorize.com/#home
Postat av: Candra

Sorry glömde skriva :-) Candra heter jag, bor med min man och katten Siri i Borås, vi började med skaffa barn-biten för snart 3 år sedan och under denna tiden har jag gått igenom 4 missfall, pergotimekurer och ett antal undersökningar och behandlingar och nu väntar vi på att få komma till Sahlgrenska. Hittills vet väl ingen varför vi inte kan få barn så vi håller alla tummar och tår för att IVF ska fungera för oss.



:-)

2010-01-04 @ 08:21:03
URL: http://hizukiblogg.cryptorize.com/#home
Postat av: MDB

Jenny heter jag. Har läst här ett tag och kommenterar då och då. Vi väntar just nu väldigt otåligt på att få komma igång med första ivf. Kanske (hoppas hoppas) så kanske vi får tima med er och också komma igång i februari...

2010-01-04 @ 14:01:02
URL: http://www.minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: M

Åh så kul att ni kommer in här o läser o kommentarar ! Jag försöker följa era resor oxå!

( carro tyvärr kommer jag inte in på din blogg? )



Hoppas så att det går fort för er och att ni alla får komma igång! Ska bli bättre på att kommentera i era bloggar oxå - men jag är inne nästan varje dag o läser i alla fall !

http://ledsenihemlighet.blogg.se

2010-01-04 @ 15:32:57
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/
Postat av: Carro Tjäder

Då provar vi igen :O)

2010-01-04 @ 21:14:47
URL: http://barro55.spaces.live.com/
Postat av: Godsfrun

Marie heter jag 30år. Vi har aktivt prövat i 1,5år men vi har inte aktivt skyddat oss i 6 år. Bor i Malmö och har kontrastvätske röntgen kvar på utredningen, de har inte hittat något fel. Sen blir det IVF som vi, enligt min värdelösa gynekolog, måste betala för själva. Han påstår att man i Skåne måste ha försökt i 3år för att landstinget ska betala. Jag har inte lyckats hitta någon information som bekräftar eller dementerar detta.



Har aldrig varit gravid och har ingen blogg. Detta är en ny värld för mig och känner stöd i att läsa om andra i samma situation.



Vi har berättat för i stort sett alla att vi försöker bli med barn men att det inte funkat hittills. Tycker att bördan blir lättare och så förstår omgivningen varför jag ibland är låg och osocial.



Håller tummarna för din IVF.

2010-01-05 @ 12:00:23
Postat av: M

Carro : Nu funkar det :) Ska läsa igenom så jag blir uppdaterad !

Godsfrun: Välkommen du oxå, fy va orättvist att ni måste betala själva. Men förhoppningsvis behövs bara ett försök... och då e det värt alla pengar på jorden !

Jag gjorde oxå en såndär kontrastvätske grej, finns att läsa om i början på min blogg !

Hoppas få höra från dig igen !

Kram M

http://ledsenihemlighet.blogg.se

2010-01-05 @ 12:38:49
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/
Postat av: Pippifrugan

Hej!

Hittade din blogg igår, och har nu efter några timmars läsande faktiskt läst igenom alla dina blogginlägg.

Jag håller på att spraya för fullt inför vårt första IVF-försök. Gjorde en insemination i höstas men det blev inget.

Lycka till!

2010-01-05 @ 14:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0