Rädd..

Fick en blödning i morses..??
Och jag sitter här nu och förstår ingenting.

Det va en färsk blödning med ganska mycket blod som droppade ner i toaletten och det skrämmde skiten ur mig!
Jag blev alldeles kallsvettig och fick återigen den där svimmnings känslan och blev tvungen att lägga mig ner på golvet.

Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att det va mensen som kom. Men det va det inte, det är alldeles för tidigt, ca 10 dagar kvar. Hade inte något ont heller men just nu känner jag mig ändå helt livrädd!

Vad är detta för blödning ? Vart kommer den ifrån, den skrämmde verkligen upp mig!
Nu känns det som om det är under kontroll, kommer fortfarande färskt blod när jag torkar mig men det droppar inte längre.

Jag ringde sahlgrenska för att se vad dom hade att säga, fick naturligtvis en sköterska i luren som jag inte är så förtjust i... hon sa att det troligen inte va nån fara, att det kanske kan bli så ibland. Sen va samtalet över.

Jag känner mig fortfarande skärrad, jag borde inte blöda såhär om inte något är fel.... det skriker i hela kroppen på mig just nu att något är fel... tänk om jag är sjuk på riktigt?
Hatar det här!

gjorde misstaget att googla "blödning från underlivet" oxå och det gjorde ju inte saken bättre. Det va cancer för hela slanten.... så nu är jag riktigt upprörd!

Så nu ringde jag gynmottagningen här i min stad precis och hon gillade inte alls vad hon hörde, hon vågade inte släppa iväg mig utan en kontroll. Så nu sitter jag och väntar på att sköterskan ska ringa upp med en passande tid till mig, som naturligtvis kommer krocka med mitt jobb :(

Åhhh jag är så less på allt detta ! Varför kan det inte bara få vara bra nångång !?
Jag vill inte ha allt detta krångel, nu är jag uppskrämd och jag gillar det inte !!



Kommentarer
Postat av: Candra

Hellre att du kollar upp det och får din oro stillad än att sitta på jobbet och fundera på vad som är fel, tycker att det var bra att du ringde gyn i din stad och inte pratade med Sahlgrenska igen för dem kan inte ta människor alls. Förmodligen har du en mellanblödning, jag kunde få sådan lite då och då och det var aldrig något fel och det gjorde oftast inte ont.



Lycka till och hoppas att du mår bättre efter undersökningen.



Kram

2010-10-12 @ 10:59:34
URL: http://hizukiblogg.cryptorize.com/#home
Postat av: Ninna

Shit va läskigt. Men sköterskan kan ha rätt, det kan vara "ingeting". Jag fick en kraftig mellanblödning 1 dag, ca 8 dagar innan förra mensen kom...



Krma kram Ninna

2010-10-12 @ 11:01:19
URL: http://www.villblimammanu.blogspot.com
Postat av: Emma

oj, låter inte kul. hoppas på att det inte är något farligt, men förstår om du är jätterädd. lycka till!

2010-10-12 @ 11:18:26
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: lovisa

FIn du är!

2010-10-12 @ 11:42:46
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag fick en sådan blödning också tio dagar innan mensen, ringde RMC direkt och sköterskan sa att det var en vanlig mens och att cyklen antagligen har blivir tubbad på någe vis av den sista IVF:en så jag kommer börja spraya på denna blödning. Hon sa att jag skulle avvakta först och ringa efter helgen (blödningen kom torsdag) men denna blödning fortsatte som en vanlig mens. Så avvakta och se om det kommer mer blod så kanske du kan köra på denna blödning :) Lycka till!

2010-10-12 @ 16:45:49
Postat av: Anonym

Rubbad*

2010-10-12 @ 16:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0