utpumpad

Tack ni som hört av er om att fota gravid bilder - jättesnälla.
Som det ser ut nu dock blir det inte av.

Phu, flytten har tagit alla mina krafter och vi va nog dumma som trodde vi skulle hinna få ihop ett hem innan skrutten kommer.
Jag har nu grejjat från morgon till kväll sen i fredags och det känns som om vi inte kommer någonstans :(

Jag blir arg,ledsen och frustrerad när jag inte kan göra saker som jag tidigare vart grym på.
Allt är så mycket jobbigare, och det gjorde ju inte saken bättre att huset inte va riktigt flyttstädat så det första vi fick göra va städa... torka ur ALLA garderober och köksluckor och sånt i ett hus tar sin lilla tid och det är fruktansvärt jobbigt att gå upp och ner på knä hela dagarna, springa i trappor och upp och ner på stolar.

Fyyyy, försöker verkligen tänka på att inte överanstränga mig så bebis kommer för tidigt, men i det här kaoset kan jag inte bara sitta och titta på. Jag måste packa upp och försöka städa ur allt, E jobbar ju så vem ska göra det ?

Tror mina hormoner spelar mig ett spratt oxå, har grinat varenda dag nu sen vi flyttade in. Inte för att vi ångrar oss och inte trivs men riktigt dålig tajming att flytta nu.
Så jag gråter när jag torkar ur ett skåp som är alldeles kladdigt, gråter när dom inte ens städat toaletterna så jag får nån annans skit på mina händer. Gråter när jag försökte måla en list i taket i barnrummet men magen sa ifrån.

Har inte ens hunnit duscha på 4 dagar för badrummet kännts för äckligt.
Så just nu ser jag ett skitigt monster i spegeln med stora påsar under ögonen.

Idag ska jag försöka rycka upp mig och ta tag i mig själv lite.
Ska bortse från alla ropande lådor och ta mig en dusch och fixa till mig. Inget blir bättre av att jag går omkring som ett vrak här.

Vecka 37 har vi gått in i oxå, kanske därför som jag känner mig så stressad. Jag vill lixom inte komma hem med en liten nyfödd bebis till den här röran.
Jag vet att allt löser sig ändå, men instinkten att äntligen få börja boa är så stark just nu så jag bara måste få klart med lite bebis saker.

Vill inte vara såhär oförberedd, E påminde om att vi måste packa en bb väska och då började jag gråta för det... för att jag inte ens vet vad jag ska ha i den.
hade gärna kommit ur den här gråt perioden som jag befinner mig i.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Men hu vad jobbigt! Kan ni inte få hjälp med städning och sånt, i värsta fall hyra in en firma?

Försök ta det lugnt och sköt om dig och bebis!

2011-08-09 @ 14:46:58
URL: http://sandraromby.blogspot.com/
Postat av: Sara

Om jag vore er så skulle jag kontakta mäklaren som ni har köpt huset av och säga hur dåligt städat det var och kräva en städning av en firma eller fåp ersättning för det ni har städat själva.



Sen undrar jag om ni har några kompisar/släktingar som ni kan ta hjälp av med uppackningen. Jag förstår att allt känns jobbigt så det jag tycker är att ni ska göra är att delegera bort lite saker.



Du behöver ta det lugnt och bara vila inför förlossningen.



Månaga kramar

2011-08-09 @ 15:12:22
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vår förstfödde kom 10 dagar för tidigt och vi flyttade dagen efter att han föddes. Ja, jag flyttade ju inte, jag låg själv på BB och undrade hur sjutton min son skulle överleva bland alla kartonger. Det gjorde han, trots att vi sov på golvet i två månader, renoverade hela övervåningen och hade alla kläder i kartonger. Bebisar klarar mer än vad man tror. Plocka upp det nödvändigaste och se till att fixa en lugn vrå även om det är stökigt runt omkring. Det viktigaste är att du inte sliter ut dig innan förlossningen! Ta hand om dig!

2011-08-09 @ 19:49:36
URL: http://maj09.blogspot.com
Postat av: Frida

Trillade in på din blogg när jag sökte på "skötbord till bra pris" och såg att ni med har genomgått massa behandlingar för att få en liten bebbe i magen.



Sj har jag något som kallas PCO och det är att äggen inte växer så de kan bli befruktade.

Så efter ca 2 års försök med diverse hormonbehandlingar ska vi ÄNTLIGEN få en liten bebis.

Är nu inne på vecka 17 och har börjat titta lite efter saker till det kommande barnrummet vi ska renovera :)



Va blev det för skötbord ni skaffade er?



Kram kram

2011-08-09 @ 20:32:34
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker verkligen du ska tänka lite mer på bebisen...faktiskt.Och om du inte är utvilad till förlossning och den visar sig bli jobbig,ja då finns det risk för förlossningsdepression.

2011-08-09 @ 20:43:37
Postat av: Vera

Ha förtröstan, det ordnar sig! Jag flyttade själv i vecka 36 med första barnet och det var inte roligt då. Min man tyckte väl att vi kunde packa upp efterhand när barnet kommit men så tänker man inte som höggravid. Man vill ju ha allt ordnat för bebisen, så jag jobbade dygnet runt i två veckor. Men det gick bra till slut och idag några år senare brukar jag skratta åt kaoset och paniken jag kände då :-).

2011-08-09 @ 23:43:31
Postat av: Anonym

Ring en städfirma och beställ en storstädning på RUTavdrag. När du kommer hem efter städningen är det bara plocka upp sakerna och göra fint. Lycka till med bebisen är så glad för din skull!

2011-08-10 @ 09:27:01
Postat av: J

Hej!

Först vill jag säga grattis till graviditeten!

Jag har följt din blogg ett par månader och har precis som ni genomgått IVF. Går idag in i vecka 15, men har inte en antydan till mage ännu. På morgonen är den platt och på eftermiddagen/kvällen lite putig, vilket såklart inte är bebis som syns :-(

Har förstått att du liksom jag är size mindre och att din mage också dröjde. När kom den? Jag är grymt orolig och får för mig att det är tomt där inne...trots massvis av symptom.

2011-08-10 @ 14:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0