dr L..

agneta:
jag har letat och letat efter den mail adress jag använde för att komma i kontakt med ludmila Ondrasek men jag hittar den ingenstans. Jag hittade den av en slump då jag googlade på hennes namn och läste typ allt som gick att läsa om henne.
Men i stort sett så fick jag bara ett svar att jag gärna kunde ringa henne så jag tror dom hellst vill bli kontaktade via telefon.

För övrigt så måste jag nog säga såhär i efterhand att jag tyckte hon va en bluff !
Jag ångrar inte att jag åkte dit, för just då drog jag i alla halmstrån jag kunde och kände att jag måste ha provat ALLT!

Som människa va hon underbar, som en snäll mormor, hon peppade och förklarade att vi kommer garanterat bli gravida på egen hand nästa månad! - stämde inte !
Men som läkare så tror jag faktiskt inte på henne. Jag tror inte på att jag hade denna bakteriella vaginos som hon påstod, det känns som om det va standard svaret hon gav till alla som kommer dit. Och hon va väldigt noga med att visa tidningen det stod om henne om... hon hade kopior av artikeln i väntrummet och hon visade artikeln säkert 5 gånger under tiden vi va där. Hon påstod att hon blivit lite av en "kändis" plötsligt och att alla nu ville komma till henne ( kanske därför hon höjt priset från 200 kr till 2000 kr nu... )

I alla fall så gick jag ju hennes kur under hela sommaren. Jag hade ju inga tecken på bakteriell vaginos. Men jag tyckte snarare att jag fick problem under kuren. alla de här krämerna och antibiotikan gjorde mina slemhinnor super torra och det drogs jag med länge efter det. dessutom skrev hon ut ovesterin som skulle bygga upp slemhinnorna igen...  den innehåller östrogen och det ska man tydligen inte ta om man har endometrios...
Nu visste jag ju inte att jag hade endometrios och vet fortfarande inte säkert, men jag hade en cysta redan när hon undersökte mig. Och jag ger mig fan på att detta gjorde att cystorna växte och att jag senare va tvungen att tömma dom....

förstår att du vill testa allt som bara går för att lyckas bli med barn... så det är klart att du ska testa om du känner för det.
Det jag tror hjälpte mig i slutändan va bytet till menopur! kanske kanske hjälpte akupunkturen till lite men jag tror nog det va menopuren eller rent av ödet !! ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag läste massa om henne också i min jakt på att hitta något som kunde hjälpa. Funderade till och med på att dra till Sverige för att få en undersökning av det. Men det känns också lite som om hon ger alla den samma diagnosen och att det ska vara nån vidunderkur för alla ofrivilligt barnlösa. Jag tror som dig att det var bytet till menopur som gjorde susen för både dig och mig. Det sägs ju ge färre men bättre ägg, och i slutändan så är det ju det som räknas. Så länge man inte har symptomer på bakteriell vaginos då.



Vi gjorde UL i vecka 12 tror jag det var. Och då var det en liten bebis med armar och ben som till och med sög på tummen.

2011-02-03 @ 14:35:25
URL: http://ml80.blogspot.com
Postat av: ettvanligtliv

2011-02-03 @ 15:44:14
URL: http://ett
Postat av: ettvanligtliv

Förstår dina tankar om tant L, jag tycker också att hon är lite för mycket positiv. Fick ni betala 2000:-?! Vi fick bara betala 300/gång..

2011-02-03 @ 15:45:10
URL: http://ettvanligtliv.bloggplatsen.se
Postat av: agneta

tack snälla för svaret.

ja hon är kanske inte så märkvärdig, men som du vet så gör man ju allt...



kram å lycka till!

2011-02-06 @ 19:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0