3 månader kvar

I söndags va det EXAKT 3 månader kvar tills det är tänkt att lill skrutten ska kika ut.
Shit betyder det att jag nu går in i tredje trimestern och klassas som "höggravid" ? Oj Oj

3 månader kan verkligen kännas både jätte långt och jätte kort... det är ju en HEL sommar kvar tills bebis kommer, men samtidigt så brukar en sommar bara flyga förbi.
E påstår att han är helt redo och vill att skrutten ska komma NU.... jag däremot känner att det är skönt att det finns lite tid kvar att vänja sig, och det känns som om det är mycket kvar att förbereda innan

under den långa ledigheten har det varit full rulle varenda dag och jag är grymt imponerad att jag orkat med.
Låånga soliga dagar och alldeles för sena kvällar :)
Däremot slog tröttheten till idag och jag hade nog kunnat sova bort hela denna dagen.
Ska bara jobba ett par timmar senare idag men jag hade gärna sluppit dom oxå.

Jag måste nämna att jag mår väldigt bra.... (vågar ju knappt skriva det för då går det väl utför) men hittills är nog den allra bästa tiden precis NU :) Hade vart underbart att få fortsätta må såhär tiden ut.. Visst kommer det nån dålig dag emellan åt, nån dag med spya, nån dag med extrem trötthet och nån dag med ryggont eller humöret from hell. Men i stort sett är allt underbart !

inne i vecka 28 nu oxå och från och med nu ska ju tydligen bebis ha stora chanser att klara sig om den plötsligt skulle komma. Jag har precis börjat vänja mig vid att jag faktiskt ändå har en liten gravid mage så jag ser fortfarande fram emot att vara gravid ett tag till. Hoppas på en växtspurt så jag tjockar till mig lite till :)

Lite besviken dock att det inte blev nåt bad i helgen.... jag är ju sååå bad sugen så jag börjar tro att det är min enda "craving" men trots klockrent badväder så blev det inget, hade allt för mycket annat inbokat.
Så nästa gång högtrycket är framme så ska jag banne mig bada om det så är det sista jag gör !!


Kommentarer
Postat av: m

Det går inte att vänja sig och inte förbereda,man bara tror att man kan.Men det är alltså inget fel i att göra det ändå :-)

2011-06-08 @ 16:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0