Trött

Idag är en tröttis dag. Har börjat sova som en potta skit på nätterna :( och jag som alltid har sovit så bra.
Första uppvaket sker numera mellan kl 2-3 varje natt och då är det kisse dax.
Efter det sover jag väldigt dåligt och vaknar vad som känns ungefär som varje timma :(

känns som om jag vaknar till varje gång jag ska vända mig, har numera en kudde mellan knäna för att lindra det onda i ryggen och det är bökigt när man ska vända sig att dra med kudden.
Ska inte klaga då jag ändå brukar somna om väldigt fort. Antar att det kommer en tid sen när man kommer sova riktigt riktigt dåligt.

Har ju kunnat sova på magen fram tills nu oxå och eftersom jag alltid sovit på magen förut så vet väl knappt min kropp hur jag ska ligga, kanske därför det blir så obekvämt.
Det är ju inte det att magen är stor och inte går att ligga på utan bebis sparkar numera om jag rullar över på mage och då känns det obehagligt, känns som om jag klämmer stackarn.

Idag står disken högt och lågt här hemma och jag skulle verkligen behöva städa men än så länge så har jag bara legat i soffan med datorn, Fy på mig
Men ibland när man fastnar framför datorn så är man fast i timmar.

klurar på barnvagn fortfarande och jag tycker det är lite jobbigt. E har fastnat för en annan vagn nu och det gör det hela mycket krångligare. Han har fastnat för en Emmaljunga- Nitro City
jag är ju fortfarande kär i Hoco vagnen, men kan tänka mig den andra OM vi hittar en billig på blocket.

båda vagnarna har fyra hjul, två roterbara mindre där fram och det är i stort sett samma hjultyp på dem.
båda är sköna att köra och båda går att ha sittdelen frammåt och bakåt.

Minus med emmaljungan är att jag tycker att den är hemskt ful, den är låg och är inte snygg alls att ha som babyvagn eftersom vi inte kan köpa den med citykorg ( den får vi inte upp för trapporna )
Utan i såna fall får vi köpa en quadrolift till den och det va ju inte riktigt vad jag sett framför mig att vi skulle ha.
dessutom gör man ju en chansning när man köper begagnat oxå, säljer nån en hyfsat ny vagn så måste det ju vara nåt dom inte gillar med den ?

Tycker ju oxå som jag skrivit tidigare att emmaljungan e stor, ful och alldeles för mycket löst tyg på den
Men samtidigt måste man ju ibland tänka praktiskt framför att det ska vara en snygg vagn !

plus med emmaljungan skulle väl vara det det sabla tyget då... att man kan dra ner sufletten ända ner över barnet ifall det blåser tex. och naturligtvis att det är en märkesvagn och många verkar nöjda med den.

Så som ni hör har jag en del att fundera över i alla fall, misstänker att det inte blir som jag tänkt mig, men det blir det ju oftast inte och om jag bara vänjer mig med tanken på en "fulare" vagn än det jag ville ha så kanske jag kommer gilla den tillslut. Och trots allt så spelar det ju inte nån roll vad vi har för vagn, huvudsaken är att det kommer ligga en liten underbar frisk varelse i den ;)


Kommentarer
Postat av: Ulrica

Varför går det inte ha en citykorg? Den är mkt lätt och smidig för att inte vara en lift...och så kommer den ju högre upp och blir inte lika låg...bara en tanke från ett Emmaljunga-fan ;-)

Kram och lycka till!

Ulrica

2011-05-04 @ 19:54:58
URL: http://icasmirakel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0