Inte denna gången heller :(

Mensen va en dag sen och det är klart att man hoppades lite smått... eller ja väldigt mycket.
Han till och med ta ett test... som jag inte gjort på ca 2 år :(
 
Självklart va det minus och bara några timmar efter började mensen - bläää
Alldeles för mycket minnen som kommer tillbaka.
 
Undrar varför det inte går? Vad det är som e fel egentligen?
Vi fick ju diagnosen oförklarligt barnlösa och jag Hatar den diagnosen !!
Jag har ju sån kraftig ägglossning... men vad händer sen ? Är äggen kass ? möts aldrig spermierna och ägget, sker deten  befruktning som inte kan fastna?  Är livmoderna helt kass ?
Ja jag blir så trött på det !
Kan inte ens föreställa mig hur härligt det måste vara för dom som kan bestämma att dom vill ha ett barn och till och med bestämma NÄR det ska komma. Helt sjukt.
 
Jag vet inte alls hur länge det är nån ide att försöka själva?? Känns som om man bara blir trasig i själen av det... kanske är bättre att göra nåt åt saken innan man blir så jävla deppig.
 
Som det är nu så kommer dottern inte vara 2 år när hon blir storasyster :( Vilket va en stor dröm.... att barnen skulle vara nästan jämngamla... får hoppas på 3 år mellanrummet nu då?
 
löjligt att önska nåt egentligen när det inte finns några garantier att det någonsin kommer bli nåt.
det värsta är att min dröm egentligen varit 3 barn... men det kan vi ju glömma :(
 
Äsch det är bara nu när mensen kom som jag blev lite extra deppig, ska rycka upp mig och tänka på allt bra jag har nu istället :)
 
Har kört min lilla älskade tjej till dagis i sin pulka idag och hon älskar det, så härligt att se hennes glada ansikte när hon upptäcker nya saker ! Så det är oxå dubbla känslor, att man ens kan önska nåt mer när man redan fått Allt !!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mammaTea

Kram!

2012-12-05 @ 12:28:44
URL: http://mammatea.se/
Postat av: Ninna/ vill bli mamma nu

Kram!

2012-12-05 @ 18:32:40
URL: http://www.villblimammanu.blogspot.com
Postat av: Janet

Jag undrar samma, om ens ägg är bra vid ivf, mannens spermier bra, blivit gravid en gång & god ägglossning- så VARFÖR kan det inte funka!!! Lycka till i fortsättningen! Kram

2012-12-05 @ 19:56:34
Postat av: Emma

Damn, ni är typ det snyggaste paret jag sett!
Lycka till med barna-görandet, så konstigt att vissa inte blir gravida trots att allt ser bra ut, kan tänka mig att det måste vara jävligt frustrerande när det inte ens finns en orsak...

2012-12-06 @ 14:02:57
URL: http://epicblonde.blogg.se
Postat av: MDB

Förstår att det är jobbigt. Även om man vunnit högsta vinsten en gång så är det ju inget konstigt att önska sig syskon för det.

Efter att vi fått E så fick vi av många höra att det är så många som blir gravida naturligt efter ivf och "kroppen vet säkert nu vad den ska göra". Men på våra egna försök så blev det inget, och eftersom jag har endometrios och kan få nya cystor så valde vi rätt snabbt att testa frysförsök.

Kan också säga att min dröm varit tre barn, men då våra frysisar är slut nu så har jag varken ork eller råd att satsa på det. Två får bli perfekt. :-)

2012-12-06 @ 18:51:17
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/
Postat av: Kenai

Ge inte upp! Vi kämpade i 6 år innan vår dotter kom. Hon kom till på fjärde ivf-försöket. Nu hade vi börjat grubbla på hur vi skulle ha råd med syskonförsök när mensen var sen och test inköptes. Direkt kom ett plus. Vi fick också diagnosen oförklarigt barnlösa under utredningen. Så ge inte upp! Mirakel kan ske! Är bara i vecka 6 än så än vågar vi inte ropa hej.

2012-12-08 @ 09:59:26
Postat av: S

Jag vet hur det känns. 20 månader- och 20 ej välkomna menser, så dök den upp igen.
Håller tummarna för er och nästa månad! <3

2012-12-12 @ 10:46:07
URL: http://vntanlngtan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0